Βγάζουν selfies με αρκούδες

Η τρέλα με τις selfies δεν έχει όρια - όπως και η ανθρώπινη βλακεία... Νέα μόδα; η selfies με... φόντο μια αρκούδα! Όλα αυτά, στην Αμερική.

bgazoun-selfies-me-arkoudes
|
SHARE THIS
0
SHARES

Τα ευκόλως εννοούμενα δεν παραλείπονται, τουλάχιστον για τη Δασική Υπηρεσία των ΗΠΑ που βλέπει όλο και πιο συχνά πεζοπόρους στα εθνικά πάρκα της χώρας να προσπαθούν να βγάλουν selfies φωτογραφίες κοντά σε επικίνδυνα ζώα όπως... αρκούδες – που όχι, δεν βρίσκονται σε χειμερία νάρκη...

Το πρόβλημα έχει γίνει τόσο έντονο που οι αρμόδιοι φορείς της Δασικής Υπηρεσίας αναγκάστηκαν να βγάλουν ανακοίνωση για όσους χρησιμοποιούν smartphones στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Τάχο.

«Έχουμε πολλούς ανθρώπους που πραγματικά τρέχουν κοντά σε αρκούδες προσπαθώντας να βγάλουν μια selfie» δήλωσε η Λίζα Χέρον, εκπρόσωπος της Δασικής Υπηρεσίας στην US Today.

 

Η φρενίτιδα με τις selfies εκδηλώνεται κυρίως γύρω από την περιοχή του Τέιλορ Κρικ, όπου η ετήσια πορεία του σολομού προσελκύει πολλές πεινασμένες αρκούδες. Η Χέρον δήλωσε ότι το πέρασμα θα κλείσει για το κοινό, αν το πρόβλημα συνεχιστεί. «Τίθεται θέμα ασφαλείας. Φοβόμαστε ότι κάποιος θα δεχτεί επίθεση».

Τον περασμένο Αύγουστο, η Νέα Υόρκη κατάφερε να απαγορεύσει τις selfies με τίγρεις, σταματώντας ανθρώπους από το να πλησιάζουν επικίνδυνα ζώα σε ζωολογικούς κήπους, τσίρκο και καρναβάλια. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook