Η Αθήνα στις πρωταθλήτριες των selfies

Η νέα παγκόσμια τάση είναι οι selfies και κανείς δεν μπορεί ν' αντισταθεί να απαθανατίσει τον εαυτό του στα πιο όμορφα σημεία του πλανήτη. Ποια είναι όμως αυτά; Και τι θέση έχει η Αθήνα;

i-athina-stis-prwtathlitries-twn-selfies
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Αθήνα περιλαμβάνεται ανάμεσα στις δέκα μητροπόλεις που πρωταγωνιστούν στις selfies! Η Ακρόπολη, ο ναός του Ολυμπίου Διός, η Πλάκα και το Θησείο, είναι τα ιστορικά μνημεία και σημεία που θεωρούνται ιδανικά για να βγάλεις μια selfie φωτογραφία, εξ ου και η Αθήνα βρίσκεται στη δέκατη θέση της σχετικής λίστας.

Στην πρώτη θέση αναδείχθηκε το Λονδίνο, που κατάφερε να ξεπεράσει πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Άμστερνταμ και η Βαρκελώνη και να κερδίσει τον τίτλο της πρωτεύουσας των selfies στον κόσμο. Το Μπιγκ Μπεν, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, το London Eye, θεωρούνται τα πιο «ακαταμάχητα» σημεία για ντόπιους και ξένους, οι οποίοι δεν μπορούν ν' αντισταθούν και να απαθανατίσουν εαυτούς σε selfies πόζες. Υπολογίζεται ότι πάνω από το 14% των selfies παγκοσμίως, γίνονται στο Λονδίνο.

Η Νέα Υόρκη και το Άμστερνταμ βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, με την Times Square, το Άγαλμα της Ελευθερίας, το Rijksmuseum και το Μουσείο Βαν Γκογκ να είναι τα πιο δημοφιλή σημεία.

Στις υπόλοιπες θέσεις βρίσκονται η Βαρκελώνη, το Παρίσι, η Ρώμη, το Σίδνεϊ, η Κωνσταντινούπολη και η Αθήνα.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook