Η σοκολάτα κάνει θαύματα ακόμα και στο πρώτο ραντεβού!

Για σίγουρη επιτυχία στο πρώτο σας ραντεβού, η λύση είναι η σοκολάτα σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας

i-sokolata-kanei-thaumata-akoma-kai-sto-prwto-rantebou
|
SHARE THIS
0
SHARES

Αν νομίζετε ότι η σοκολάτα είναι απλώς μια γλυκιά συνήθεια, στην οποία δύσκολα κανείς μπορεί να αντισταθεί, ξανασκεφτείτε το!

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, η σοκολάτα είναι πολλά παραπάνω από την αγαπημένη λιχουδιά των περισσότερων, αφού μπορεί να αποδειχτεί θαυματουργή ακόμα και για το πρώτο σας ραντεβού!

Η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε από ένα από τα γνωστότερα πανεπιστήμια των Η.Π.Α., το Purdue University, οι ερευνητές του οποίου κάλεσαν 180 εθελοντές σε ένα πείραμα, που σκοπό είχε να δείξει αν και κατά πόσο η σοκολάτα επηρεάζει την διάθεση μας απέναντι στους άλλους. Εξάλλου, η σοκολάτα και η επιρροή της πάνω στην διάθεση μας έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο ερευνών. 

Τι έδειξε, όμως, η έρευνα αυτή; Ε ναι λοιπόν! Τα αποτελέσματα ήταν ξεκάθαρα: η σοκολάτα κάνει θαύματα! Όσοι είχαν φάει σοκολάτα στο πρώτο τους ραντεβού, έβλεπαν το... υποψήφιο ταίρι τους πιο ελκυστικό απ' ότι εκείνοι που δεν υπέκυψαν στον πειρασμό.

Επομένως, αυτό είναι το μυστικό για το πρώτο ραντεβού. Τέλος με το άγχος για το τι θα πείτε, πως θα συμπεριφερθείτε και τι εντύπωση θα δώσετε. Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι η σοκολάτα! Φροντίστε, λοιπόν, στο πρώτο ραντεβού να έχετε μαζί σας ένα σοκολατάκι και η κατάκτηση του... «θύματος» είναι στο τσεπάκι σας!

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook