Κίνα: Δωρεάν γεύμα μόνο για τους...όμορφους!

Ένα εστιατόριο στην Κεντρική Κίνα υπόσχεται δωρεάν γεύμα, αν είσαι όμορφος! Για την αξιολόγηση της εξωτερικής εμφάνισης των πελατών υπάρχει μάλιστα ομάδα πλαστικών.

kina-dwrean-geuma-mono-gia-tousomorfous
SHARE THIS
0
SHARES

Είσαι όμορφος-η; Τότε αν τύχει και ταξιδέψεις στην Κεντρική Κίνα, πέρνα από την πόλη Zhengzhou και ψάξε ένα εστιατόριο, «Jeju Island» ονομάζεται.

Γιατί στο λέω αυτό; Οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου εστιατορίου θα σου προσφέρουν ένα εντελώς δωρεάν γεύμα. Με την προϋπόθεση να είσαι όμορφος-η. Αν είσαι λοιπόν από τους 50 πιο ευπαρουσίαστους πελάτες της ημέρας θα γλιτώσεις το λογαριασμό έτσι απλά!

Και ποιος θα διαλέγει τους ομορφότερους; Θα υπάρχει μια ομάδα πλαστικών χειρουργών που θα αναλαμβάνουν ακριβώς αυτό, αξιολογώντας την εξωτερική εμφάνιση των πελατών, οι οποίοι θα περνάνε από «κάστινγκ» και φωτογράφηση.

Ιδιαίτερο πλεονέκτημα θα έχουν όσοι πελάτες διαθέτουν προεξέχοντα μέτωπα, σύμφωνα με την Telegraph.

Η όλη ιδέα του εστιατορίου, ωστόσο, έχει αμφιλεγόμενες αντιδράσεις. Κάποιοι χαίρονται με αυτό και άλλοι το βλέπουν ως διάκριση. Χαρακτηριστικά ένας Κινέζος, σχολιάζοντας το θέμα στα μέσα δικτύωσης, ρωτάει ειρωνικά: «οι άσχημοι θα πληρώνουν διπλά;».

Από την άλλη ένας άλλος δηλώνει: «Εκτιμώ ότι μπορώ να έχω έκπτωση της τάξεως του 1% με το πρόσωπό μου».

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook