Κουΐζ σαρώνει:Μπορείτε να βρείτε τις 66 ταινίες που κρύβονται στο γκαράζ;

Εσείς μπορείτε να βρείτε τις 66 ταινίες που κρύβονται σε αυτό το γκαράζ; Δείτε το καλοφτιαγμένο και πανέξυπνο κουίζ που σαρώνει τα social media!

kouiz-sarwneimporeite-na-breite-tis-66-tainies-pou-krubontai-sto-gkaraz
SHARE THIS
0
SHARES

Εσείς μπορείτε να βρείτε τις 66 ταινίες που κρύβονται σε αυτό το γκαράζ; Αυτό είναι το καλοφτιαγμένο και πανέξυπνο κουίζ που σαρώνει τα social media.

 

Tο PopCorn Garage, είναι ένα παιχνίδι - κουίζ που έχει τη μορφή ιστοσελίδας το οποίο σας προκαλεί να μπείτε και να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας στον κινηματογράφο.

Αυτό το παιχνίδι, το οποίο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε εφιάλτη για τους σινεφίλ και τους ψυχαναγακστικούς ανθρώπους, εμείς σας προειδοποιήσαμε...

Το σχεδίασαν οι Γάλλοι designer Priska και Romain Zitouni.

Τι είναι

Πρόκειται για ένα γκαράζ το οποίο είναι γεμάτο με αναφορές σε διάσημες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, από το Back to The Future, το Friday the 13th και το Star Wars μέχρι τον James Bond, τον Τιτανικό, το Fight Club και τον Ταξιτζή.

Μέσα σε αυτό το γκαράζ βρίσκονται συνολικά 66 στοιχεία, ένα για κάθε ταινία, τα οποία ο παίκτης πρέπει να ανακαλύψει.

Δεν τόσο απλό όσο ακούγεται...

Και αν μέχρι εδώ σας φαίνεται εύκολο, δώστε την προσοχή σας: Επιτρέπονται μόνο 3 λάθη, ενώ όσο περνά η ώρα ο φωτισμός του γκαράζ αρχίζει να μειώνεται, κάνοντας όλο και πιο δύσκολη την ανίχνευση στοιχείων - τα οποία βρίσκονται στα πιο απίθανα σημεία.

Προσοχή, είναι εθιστικό

Οσοι το έπαιξαν, είπαν ότι δεν μπορούσαν να σταματήσουν, οπότε καλό θα ήταν να μην το ξεκινήσετε ενώ βρίσκεστε στη δουλειά.

Αν είστε τυχεροί, θα δείτε την παρακάτω εικόνα, αλλιώς ξαναπροσπαθείστε...

 

 

 


 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook