Οικος ανοχής αναζητά δοκιμαστές για το προσωπικό του!

Ενας οίκος ανοχής ψάχνει εθελοντές για να κάνουν «δοκιμές» στο προσωπικό του. Ο κατάλληλος υποψήφιος πρέπει να έχει πτυχίο και πολλά ένσημα σε οίκους ανοχής...

oikos-anoxis-anazita-dokimastes-gia-to-proswpiko-tou
SHARE THIS
0
SHARES

Πολλοί θα σκεφτούν ότι αυτή είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου! Δοκιμαστής προσωπικού οίκων ανοχής. Κι όμως κάποιοι έβαλαν αγγελία:

Ενας οίκος ανοχής με 120 εργαζόμενους που βρίσκεται στο Βερολίνο το έκανε. Εβαλε διαφήμιση όπου ζητά «prostitute testers» δηλαδή δοκιμαστές για το προσωπικό του. Και όταν λέμε δοκιμαστές, καταλαβαίνεται τι εννοούμε.

Οι... τυχεροί θα κληθούν να βαθμολογήσουν τον ανθρώπινο δυναμικό του για την ποιότητα των υπηρεσιών, την καθαριότητα και το ασφαλές σεξ.

Σε διαφήμισή του ο εν λόγω οίκος ανοχής αναφέρει ότι διαθέτει ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει μεταξύ άλλων «πρακτική εμπειρία πολλών ετών σε επισκέψεις σε οίκους ανοχής».

Στην αγγελία - διαφήμιση ο οίκος αναφέρεται ως μια διεθνής εταιρεία 120 εργαζομένων και τονίζει ότι αναζητά εθελοντή για δοκιμές ο οποίος θα έχει πτυχίο πανεπιστημίου, μεγάλη εμπειρία από επισκέψεις σε οίκους ανοχής και πιστοποιητικό υγείας που θα αποδεικνύει ότι δεν φέρει κάποια μεταδοτική ασθένεια.

Αναρωτιόμαστε πώς θα αποδείξει το δεύτερο. Λέτε να έχει κρατήσει αποδείξεις;

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook