Πόσο Σέρλοκ Χολμς είστε; Bρείτε τον δολοφόνο και δραπετεύστε, αλλιώς...

Βρίσκεστε κλειδωμένοι σε ένα δωμάτιο αθηναϊκής πολυκατοικίας του '30. Ενα έγκλημα μόλις έχει συμβεί εδώ. Ποιός είναι ο δολοφόνος; Θα εξιχνιάσετε το έγκλημα ή θα πατήσετε το κουμπί πανικού;

|
SHARE THIS
0
SHARES

Οχι, δεν είναι σκηνή από ταινία της Αγκάθα Κρίστι, ούτε ηλεκτρονικό παιχνίδι με γρίφους. Είναι το πρώτο live escape game της Αθήνας. Ο μοναδικός σας στόχος είναι να δραπετεύσετε.

Είστε κλειδωμένοι στο δωμάτιο μιας παλιάς αθηναϊκής πολυκατοικίας της δεκαετίας του '30. Μόλις έχει συμβεί ένα έγκλημα. Αποστολή σας είναι να λύσετε το μυστήριο.

Ψάξτε τριγύρω, παρατηρήστε, βρείτε πληροφορίες, εργαλεία και κλειδιά. Μην πανικοβάλεστε με τους γρίφους και τα αινίγματα! Σκεφτείτε και λύστε τα... Αν βρείτε μια κλειδαριά είστε στο σωστό δρόμο. Ξεκλειδώστε την και συνεχίστε! Επαναλάβατε τα βήματα 2-4 μέχρι να αποδράσετε με επιτυχία.

Το νέο και απόλυτα διασκεδαστικό παιχνίδι απόδρασης, προυποθέτει κέφι, διάθεση για περιπέτεια και ομαδική σκέψη και συνεργασία. Και μην νομίζετε ότι είναι εύκολη υπόθεση. Περίπου το 25-35% των ομάδων καταφέρνουν να λύσουν τον γρίφο και να αποδράσουν.

Το κόστος για τη συμμετοχή στο παιχνίδι εξαρτάται από το δωμάτιο που θα επιλέξετε για να ζήσετε την περιπέτεια και από τον αριθμό των ατόμων της ομάδας και κυμαίνεται από 10 ευρώ έως 15 ευρώ το άτομο.

Τα δωμάτια είναι τέσσερα και περίπου 25 τετραγωνικά το καθένα, ενώ είναι εξοπλισμένα με κουμπί πανικού σε περίπτωση που κάποιος από τους παίκτες αισθανθεί κλειστοφοβία.

 
 
 
 

Για να ζήσετε την περιπέτεια τηλεφωνήστε στο 2107212018 ή επισκεφτείτε την σελίδα του Athens Clue.

Φωτογραφίες: από την ιστοσελίδα του Athens Clue.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook