Τρίχρονη χαρίζει τα μαλλιά της σε άρρωστα παιδιά

Η Εμιλυ είναι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι που αποφασίζει να κόψει και να χαρίσει τα υπέροχα μαλλιά της για να γίνουν περούκα για παιδιά που έχουν καρκίνο - Σοκάρει με την ωριμότητά της

|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Εμιλυ είναι ξεχωριστή. Σε ηλικία μόλις τριών ετών παίρνει την απόφαση να αποχωριστεί τα υπέροχα μακριά μαλλιά της για να γίνουν περούκα για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Πρώτα έκοψαν τα μαλλιά της κούκλας της

«Οταν κλείσαμε το πρώτο ραντεβού στο κομμωτήριο για την Εμιλυ, ξέραμε ότι έπρεπε να βιντεοσκοπήσουμε το γεγονός αφού η μικρή θα έκλεβε την παράσταση», λένε οι άνθρωποι της φιλανθρωπικής οργάνωσης.

«Ωστόσο δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για τόσο μεγάλη ανταπόκριση».

Υπάρχει κάτι σε αυτή την ιστορία που αγγίζει τον καθένα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο καθένας από μας γνωρίζει κάποιον που έχει προσβληθεί από καρκίνο, νιώθεις μεγάλη συγκίνηση βλέποντας ένα κοριτσάκι τριών ετών να αντιλαμβάνεται τι αντιμετωπίζει ένας καρκινοπαθής και να αποφασίζει να βοηθήσει.

Στη συνέχεια η Εμιλυ αποχωρίζεται τα μαλλιά της για καλό σκοπό

 

Η εξυπνάδα της, η συμπόνια της, η έμπνευσή της και τα πολλά συναισθήματα που η μικρή μοιράζεται με τους ανθρώπους, συνέβαλε στο να γίνει το βιντεάκι της ένα από τα πιο δημοφιλή στα social media.

Είναι πραγματικά συγκινητικό να συνειδητοποιεί κανείς ότι το μεγαλείο της ψυχής δεν έχει ηλικία. Και ότι ένα τόσο μικρό κοριτσάκι αισθάνεται την ανάγκη να βοηθήσει άλλα παιδιά.

Η φιλανθρωπική εταιρεία λέγεται «Canadian Cancer Society» και προσφέρει περούκες σε άτομα με καρκίνο κάτω των 19 ετών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook