Διακοπές στα λιμανάκια Βουλιαγμένης με βουτιές, φραπέ και αντηλιακό

Επώνυμοι και μη έρχονται από παντού αναζητώντας διέξοδο δροσιάς στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης, σε έναν επίγειο παράδεισο, ιδανικό για βουτιές στο βαθύ γαλάζιο.

|
SHARE THIS

Το καλύτερο από τα λιμανάκια της Βουλιαγμένης, το δεύτερο, ένας μικρός κόλπος με βράχια ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τη Βάρκιζα, έχει γίνει εδώ και δεκαετίες ιδανικό στέκι σε όσους αναζητούν λίγη δροσιά με ηλιοθεραπεία, αλλά και βουτιές από τα βράχια στα καταγάλανα νερά. Είναι μια περιοχή που, όπως λένε οι παλιότεροι, δεν έχει αλλάξει καθόλου εδώ και δεκαετίες, από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί και το ξύλινο μπαράκι, που έχει αποκτήσει φανατικούς θαμώνες, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Δεκάδες Αθηναίοι, ακόμη και μέσα στον Αύγουστο, ξαπλώνουν στα βράχια για να χαρούν τον ήλιο, να τελειοποιήσουν το μαύρισμα των διακοπών και να εκτονώσουν την επιθυμία για απόδραση από την καυτή Αθήνα. Ακόμη κι αυτοί που εργάζονται, ξεκινούν την ημέρα τους με μια βουτιά, για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικότερα τις δύσκολες ώρες της ρουτίνας του γραφείου.

Εκεί συναντήσαμε, ανάμεσα στους λουόμενους, τον πρώην γ.γ. του υπουργείου Ανάπτυξης, στην κυβέρνηση Καραμανλή, Νίκο Στεφάνου, με τη σύζυγό του Αργυρώ Παπούλια, και τον γνωστό δικηγόρο της Αθήνας, Κυριάκο Μακαρώνα, που ξεκίνησε την ημέρα του στα λιμανάκια για να τη συνεχίσει, από το μεσημέρι και μετά, στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας.

On the Road

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook