Ο ανιψιός του Κάστρο στο TheTOC για τον Φιντέλ

Για την υγεία του Φιντέλ Κάστρο τους Έλληνες και την Κούβα, την οικονομική κρίση, αλλά και τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι μιλά στο TheTOC ο Αλεχάντρο Κάστρο.

|
SHARE THIS

Ο Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν, ο πιθανός επόμενος ηγέτης της Κούβας, μιλά στο TheTOC και τον Προκόπη Αγγελόπουλο για την υγεία του Φιντέλ Κάστρο και τις φήμες που κυκλοφόρησαν για υποτιθέμενο θάνατό του, τη σχέση των Ελλήνων με την Κούβα και τη στήριξη που έχει προσφέρει η χώρα μας; στα 56 χρόνια από την κουβανέζικη επανάσταση μέχρι και σήμερα και συμβουλεύει για το πως με αντίσταση και αγώνα θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, όπως κάνει και η Κούβα, μέσα από τα δεσμά της απομόνωσης και του πολέμου που δέχεται από τις ΗΠΑ.

Ο αγαπημένος ανιψιός του Φιντέλ Κάστρο και γιος του Ραούλ Κάστρο, σχολιάζει τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, μιλώντας για τις αιτίες που γεννούν την Τρομοκρατία, ενώ αποκαλύπτει ότι τη στιγμή που γινόταν η επίθεση στη σατιρική εφημερίδα, ο ίδιος βρισκόταν μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά, κάνοντας μια στάση στη Γαλλική πρωτεύουσα, ερχόμενος στην Αθήνα.  

Ο Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν βρέθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, σε ειδική εκδήλωση που έγινε προς τιμή  του, στο Studio New Star Art Cinema, στην Πλατεία Αμερικής,  Αφορμή της επίσκεψης του είναι η παρουσίαση του βιβλίου του «Το τίμημα της ισχύος- Η αυτοκρατορία του τρόμου»  που κυκλοφορεί στα ελληνικά από την κινηματογραφική εταιρεία New Star. Η παρουσίαση του θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου στο Αλκυονίς New Star Art Cinema
 

On the Road

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook