Ολα τα μυστικά των κοκτέιλ

Εκθεση για όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο των bar. Ο επισκέπτης θα μάθει πως γίνονται τα κοκτέιλ. Μην πάρετε το όχημα σας γιατί θα πιείτε.

|
SHARE THIS

Καθώς μπήκα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι το πρωί της Τρίτης 4 Νοεμβρίου δεν περίμενα ότ θα δω τόσο κόσμο. Ηταν η έναρξη του Athens Bar Show και οι επισκέπτες ήταν πολλοί. Οπως με ενημέρωσαν περιμένουν αρκετό κόσμο.

 

Είναι μια έκθεση που αφορά όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο των Bar. Επιχειρηματίες και εργαζόμενους. Ομως και ο απλός επισκέπτης θα δοκιμάσει δωρεάν διάφορα ποτά, κλασικά αλλά και μοντέρνα κοκτέιλ και θα περάσει όμορφα. Διότι οι χώροι του Show είναι διαμορφωμένοι σαν bar.

 
 

Μπαίνεις δηλαδή μέσα στην έκθεση και είσαι σε ένα τεράστιο bar! Αυτό από μόνο του σου δίνει ένα κίνητρο να πας. Ταυτόχρονα θα δει εν δράση κορυφαίους έλληνες αλλά και ξένους barman.

Ωραίες παρουσίες
Ωραίες παρουσίες

Βέβαια όσοι δραστηριοποιούνται στον επαγγελματικά θα θα ενημερωθούν από ξένους και Έλληνες ειδήμονες του χώρου. Θα πάρουν ιδέες για το μπαρ τους, θα δοκιμάσουν περισσότερα από 300 νέα προϊόντα και φυσικά θα δουν πως παρασκευάζονται όλα τα μοντέρνα cocktails.

Μπουκάλια στον πάγο
Μπουκάλια στον πάγο

 

Αξεσουάρ για το bar
Αξεσουάρ για το bar

 

Πληροφορίες

 

4 και 5 Νοεμβρίου

Τεχνόπολη στο Γκάζι

12:00 – 20:00

Είσοσος! 12€ προπώληση, 20€ στο ταμείο

Μην πάρετε δικό σας όχημα γιατί σίγουρα θα πιείτε!

 

On the Road

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook