Σεμινάρια για φλερτ μέσω facebook

Ένας πολιτικός μηχανικός, με εμπειρία στις γνωριμίες μέσω διαδικτύου, οργανώνει σεμινάρια για το πως θα έχετε 100% επιτυχία στην αναζήτηση συντρόφου, μέσω facebook.

|
SHARE THIS

Αφορμή γι αυτό το ρεπορτάζ, στάθηκε μια αφίσα που βρέθηκε στο δρόμο μου, σε κεντρικό σημείο της πόλης. “Συνέδριο εξελιγμένων τεχνικών για flirting/dating μέσω facebook". Η απορία που γεννήθηκε, αυτομάτως, μέσα μου για το κατά πόσο ένα τέτοιο συνέδριο ήταν αναγκαίο και θα είχε επιτυχία, με έφερε στο γραφείο του Ανέστη Δόγιβαν, πολιτικού μηχανικού στο επάγγελμα, ο οποίος, με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο “Nitro”, θα είναι ο άνθρωπος που, το Σάββατο το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Airotel Αλέξανδρος, στο κέντρο της πόλης, θα διδάξει τα μυστικά του φλερτ μέσω διαδικτύου. Η συμμετοχή για κάθε ενδιαφερόμενο είναι 50 ευρώ και, όπως φαίνεται, η πρωτοβουλία αυτή βρίσκει ανταπόκριση σε δεκάδες Αθηναίους, που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. 

Ο Nitro θεωρεί ότι η επικοινωνία μέσω διαδικτύου είναι η ενδεδειγμένη επιλογή για τον ανασφαλή άνδρα ή γυναίκα, που θέλει να έρθει σε επαφή με άτομα του άλλου φύλου και δεν αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του.

Εκτός από τους κανόνες για μια επιτυχημένη επικοινωνία, σεμινάρια σαν κι αυτό, δίνουν πληροφορίες για το ποιος κάποιος θα αποφύγει τις παγίδες και τους κινδύνους που εγκυμονεί το φλερτ μέσω διαδικτύου.

Έφυγα από το γραφείο του Nitrο, έχοντας πάρει κάποιες απαντήσεις για τα ερωτήματα που γέννησε μέσα μου η πληροφορία για την πραγματοποίηση σεμιναρίου για φλερτ μέσω του διαδικτύου, αλλά και με την επιθυμία να βρεθώ, το Σάββατο το μεσημέρι στο ξενοδοχείο που θα γίνει το συνέδριο για να δω αν το κάλεσμα του Nitro είχε, όντως, την ανταπόκριση που περίμενε και, φυσικά, να μιλήσω με τους ανθρώπους που αισθάνονται την ανάγκη να διδαχθούν για το πως θα προσεγγίσουν έναν ενδεχόμενο ερωτικό σύντροφο, μέσω του facebook.

Αν θέλετε να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή, δεν έχετε παρά να μπείτε στην ιστοσελίδα www.webpua.com ή να τηλεφωνήσετε στο 6986575759.

On the Road

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook