Ταξίδεψαν από τη Φιλανδία στην Αθήνα για σκέιτ

Έξι φίλοι από τη Φιλανδία ήρθαν στην Αθήνα, ταξίδεψαν 2500 χιλιόμετρα για να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στο σκέιτμπορντ, σε ιδανικά σημεία που είδαν σε φωτογραφίες και χάρτες

|
SHARE THIS

Ο Όλι, ο Λάσε, ο Νίκο, ο Σάμι, ο Τόμι και ο Άρι είναι έξι φίλοι από τη Φιλανδία που, αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο στο σκέιτμπορντ. Τους συναντήσαμε, τυχαία, στο μετρό της Αθήνας, την ώρα που έψαχναν ένα συγκεκριμένο σημείο στο Μαρούσι για να δοκιμάσουν τα ακροβατικά τους τρικ και να τα γράψουν σε βίντεο.

Έχουν όλοι τις δουλειές τους και προτιμούν να διαθέτουν τα χρήματα που βγάζουν σε ταξίδια στην Ευρώπη για να κάνουν τρικ με το σκέιτ, να τα βιντεοσκοπούν και να τα ανεβάζουν στο διαδίκτυο, σε μικρά βίντεο. Στόχος τους, στο τέλος του χρόνου να έχουν συγκεντρώσει τα καλύτερα ακροβατικά τους σε μια ταινία μεγάλου μήκους, την οποία, επίσης, θα προβάλλουν μέσα από το διαδίκτυο και το youtube.

Καθημερινά, μετά τη δουλειά τους, αναζητούν στο ίντερνετ τα πιο ενδιαφέροντα σημεία για να δοκιμάσουν τα τρικ τους, μέσα από φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει αθλητές του σκέιτμπορντ από τις πόλεις που θέλουν να επισκεφτούν, και χάρτες που τους καθοδηγούν. Το πρόβλημα, δυστυχώς, είναι ότι, πολλές φορές, οι φύλακες στους συγκεκριμένους χώρους τους διώχνουν, πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν το γύρισμα τους, ωστόσο, εκείνοι δεν το βάζουν κάτω και επιστρέφουν δριμύτεροι, μέχρι να τραβήξουν τα καλύτερα και πιο πετυχημένα πλάνα.

On the Road

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook