Ανδριάνα Μπάμπαλη: Τα ζόρικα χρόνια είναι περισσότερα

Το «Μαζί είναι Δρόμος», το ξεκίνημα πριν 15 χρόνια με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, οι επιρροές, τα χρόνια της κρίσης, η δήλωση «δεν είμαι ευχαριστημένη που ζω εδώ».

|
SHARE THIS

«Το 'έξω' είναι εύκολο στα λόγια.... Δεν είμαι ευχαριστημένη που ζω εδώ... Αν δεν έχεις βοήθεια είναι δύσκολο να βγάλεις την καθημερινότητα». 

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη μιλά για τον δίσκο της (με τον τίτλο σαν σύνθημα) «Το Μαζί είναι Δρόμος», για τη γενιά της και τα χρόνια της στο τραγούδι «... Πιο πολύ θυμάμαι τα χρόνια της κρίσης, τα ζόρικα χρόνια είναι περισσότερα και θα είναι», τα δεδομένα που άλλαξαν «όταν βγήκα στο τραγούδι το 1998 -99 με τον Νίκο Πορτοκάλογλου ήταν αλλιώς τα πράγματα, τώρα ένας δίσκος είναι πλατινένιος με 6.000 κομμάτια». 

Η Ανδριάνα μιλά για τα ακούσματα και τις διαφορετικές επιρροές της -από το παραδοσιακό τραγούδι, που άκουγε στα πατρικό της μέχρι την αγγλόφωνη ποπ, τη folk και την ηλεκτρονική μουσική- και λέει ότι, το τραγούδι που έχει ζηλέψει και θα ήθελε να έχει ερμηνεύσει σε πρώτη εκτέλεση, είναι το υπέροχο τραγούδι του Κώστα Γιαννίδη «Πόσο λυπάμαι» που είχε ερμηνεύσει η αλησμόνητη Σοφία Βέμπο... 

Τέλος, δίνει ραντεβού στο Ρυθμός Stage, όπου θα εμφανιστεί με καλεσμένους τους φίλους της, Μπάμπη Στόκα (18/2)  και Ελένη Τσαλιγοπούλου (25/2)

TOC Studio

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook