Έξυπνα και εύκολα στυλιστικά tips από τη Δάφνη Ηλιάκη

Η Δάφνη Ηλιάκη είναι από τους ανθρώπους που θα σταματήσετε στον δρόμο για να παρατηρήσετε τι φοράει. Μάλλον διαθέτει αυτό που ονομάζουμε στυλιστική ευφυία...

|
SHARE THIS

Στη μόδα πάνω και πέρα από τις τάσεις υπάρχει ένα "κόλπο", μια αίσθηση, που άλλοι την έχουν και άλλοι όχι. Η Δάφνη Ηλιάκη σίγουρα την έχει... Ασχολείται με τη μόδα με όλους σχεδόν τους τρόπους που μπορεί κάποιος να το κάνει. Είναι στυλίστρια, σχεδιάστρια μόδας και fashion illustrator. Έχει δουλέψει σε περιοδικά, έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά ρούχων και κυρίως προσεγγίζει το στυλ, με τρόπο που σε αναγκάζει να ασχοληθείς μαζί της. Με άλλα λόγια διαθέτει αυτό που ονομάζουμε στυλιστική ευφυία.

Ήρθε στο στούντιο του TheToc για να κάνουμε μια "χρηστική" και "διαφωτιστική" συζήτηση πάνω στη μόδα, όπως συμφωνήσαμε από πριν. Οπότε διευκρινίσαμε τα πιο συνηθισμένα στυλιστικά λάθη που κάνουν οι γυναίκες, επισημάναμε τα βασικά κομμάτια που πρέπει να έχουμε όλοι στην γκαρνταρόμπα μας και δώσαμε έξυπνα tips για λίγο στυλ παραπάνω, αβίαστα και ανεπιτήδευτα...

Ωστόσο η Δάφνη πρόλαβε να ξεκαθαρίσει ότι "Στη μόδα δεν υπάρχουν πρέπει. Είναι καθαρά χώρος προσωπικής έκφρασης"... Γνωρίστε την!

 

Το χτένισμα της Κέλλυς Σταυροπούλου επιμελήθηκε το Hair Revolution Coiffure (25ης Μαρτίου 57, Βριλήσσια, τηλ. 210 6082685)  

TOC Studio

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook