Φοίβος Δεληβοριάς: ... Βίζιτα στους Κήπους του Μεγάρου

Η «Αρμένικη Βίζιτα», η συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά, 5 Σεπτεμβρίου, στον Κήπο του Μεγάρου, ο νέος δίσκος, ο «όλη την ημέρα ποιητής» Χατζιδάκις και ο Σαββόπουλος.

|
SHARE THIS

Η ερμηνεία που δίνει στον όρο Αρμένικη Βίζιτα η Wikipedia, η δική του «Αρμένικη Βίζιτα», που όπως λέει, είναι μία «επίσκεψη» σε δύο οικογένειες, στην οικογένεια των τραγουδιών του, αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια των τραγουδιών στα οποία ανήκει -από τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και τον Γιώργο Ζαμπέτα και από τη Λιλιπούπολη έως τα Ημισκούμπρια- οι συναυλίες, αλλά και ο νέος του δίσκος.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς μιλά στο TOC Studio για τα τραγούδια του, τις ιστορίες που σκαρφίζεται, τις περιόδους της «υπνοβασίας», τα νέα φεστιβάλ της περιφέρειας που φτιάχνουν οι παρέες -στα Κουφονήσια, στην Κεφαλονιά, στη Σέριφο- στους παραλήπτες της Υβρεοπομπής του, στην τύχη να ηχογραφήσει με τον Μάνο Χατζιδάκι, τον «όλη την ημέρα ποιητή», το 1989, αλλά και να βγει στη σκηνή με τον Σαββόπουλο το 1995. 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς δίνει ραντεβού με τους Αθηναίους, χωρίς να ...μεγαροπιάνεται, με την «Αρμένικη Βίζιτα», στις 5 Σεπτεμβρίου, στον Κήπο του Μεγάρου. 


 

TOC Studio

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook