ΜΕΛΙSSES: Οι Beatles, η υιοθεσία από γκέι ζευγάρια, ο έρωτας, η δημοκρατία.

Οι ΜΕΛΙSSES σε αυτή τη συνέντευξη ήταν σίγουρα ο εαυτός τους. Μιλούν για όσα ζούμε, τις κοινωνικές ανισότητες ακόμα και την υιοθεσία από γκέι ζευγάρια.

|
SHARE THIS

Πέντε φίλοι, πέντε νέα παιδιά που ακολούθησαν το όνειρό τους και κατάφεραν να μπουν στην ελληνική δισκογραφία και να συναντήσουν την επιτυχία  με τα τραγούδια τους. 

Οι Χρήστος Μάστορας, Κώστας Μαυρογένης, Θάνος Λαϊτσας, Παντελής Κυραμαργιός και Σπύρος Κουδούνης είναι οι ΜΕΛΙSSES που αγαπιούνται πολύ και φημίζονται για τα live τους. Οι ΜΕΛΙSSES είναι συνθέτες και στιχουργοί και δεν έχουν απογοητεύσει μέχρι τώρα όλους όσοι τους ακολουθούν πιστά.
Τον τελευταίο χρόνο ζουν το δικό τους όνειρο, αφού τους επέλεξαν να είναι εκείνοι που τραγουδούν τους αξεπέραστους Beatles. Ήδη έχουν εμφανιστεί στο Ηρώδειο τον Ιούλιο του 2014 και ερμήνευσαν τα τραγούδια των Beatles, ενορχηστρωμένα από τον Νίκο Πλατύραχο, με την Καμεράτα-Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, και το επανέλαβαν στο Μέγαρο Μουσικής τον Ιανουάριο το 2015. Την Τετάρτη 27 Μαΐου θα εμφανιστούν το τρίτο  «The Beatles Tribute Project» του Νίκου Πλατύραχου, στις 20:30. 

Μέχρι να τους απολαύσετε από κοντά, γνωρίστε τους καλύτερα μέσα από το TOC studio. Οι ΜΕΛΙSSES μιλούν για όλα: τη ζωή τους, τις σχέσεις τους , τα σχέδιά τους. Ο Παντελής Κυραμαργιός, μιλάει για τον γάμο και την απόκτηση του πρώτου του παιδιού, ενώ και οι πέντε εξηγούν γιατί παλεύουν με τη μουσική τους για όλων των ειδών τις ανισότητες αυτού του κόσμου.

Και οι πέντε υποστηρίζουν σθεναρά την υιοθεσία παιδιών από γκέι ζευγάρια, ενώ κρίνουν την ελληνική πραγματικότητα, τη δημοκρατία και την πολιτική κατάσταση.

 

TOC Studio

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook