Ο Χρήστος Κωσταρέλλος μας παρουσιάζει τη χειμερινή συλλογή του

Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες σχεδιαστές, ο Χρήστος Κωσταρέλλος, μας υποδέχεται στο ατελιέ του για να μας προτείνει βραδινά φορέματα ιδανικά για τις γιορτές.

|
SHARE THIS

Οι δημιουργίες του έχουν θεατρικότητα, κομψότητα και ελληνικότητα. Οι γραμμές του αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και κυρίως εφαρμόζουν, σχεδόν πάντα, αρμονικά στα γυναικεία σώματα. Κάποια μυστική συνταγή έχει αυτός ο Έλληνας σχεδιαστής που εδώ και χρόνια ράβει "ελκυστικά" φορέματα και νυφικά που αγαπιούνται από τις Ελληνίδες και όχι μόνο... 

Ο Χρήστος Κωσταρέλλος αποφεύγει τη δημοσιότητα, δεν ντύνει σχεδόν ποτέ τηλεοπτικά πρόσωπα, δεν χαίρεται ιδιαίτερα με τις συνεντεύξεις, κι' όμως το ατελιέ του στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας παραμένει πολυσύχναστο εδώ και πολλά χρόνια. Είναι από τους Έλληνες σχεδιαστές που ξέρει καλά τη δουλειά του και είναι προσηλωμένος σ' αυτή, χωρίς να τον ενδιαφέρει κάτι άλλο. Είναι από τους Έλληνες σχεδιαστές που μας κάνει περήφανους και στο εξωτερικό, στο οποίο έχει δημιουργήσει ένα πολύ σημαντικό πελατολόγιο... 

Βρεθήκαμε στο ατελιέ του προκειμένου να μας παρουσιάσει ο ίδιος τη χειμερινή συλλογή του και να μας προτείνει εμφανίσεις για την εορταστική περίοδο. Γνωρίστε τον!

 

Το χτένισμα της Κέλλυς Σταυροπούλου επιμελήθηκε το Hair Revolution Coiffure (25ης Μαρτίου 57, Βριλήσσια, τηλ. 210 6082685)

TOC Studio

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook