Η αγορά φρέσκων, τοπικών και θρεπτικών τροφίμων είναι σίγουρα ένας βασικός στόχος τρόπου ζωής, αλλά μπορεί να μην είναι πάντα τόσο εύκολο να γίνει πραγματικότητα, ειδικά όταν η πρόσβαση στην αγορά των προϊόντων αυτών δεν είναι πρακτική. Εάν είσαι στην κατηγορία ανθρώπων που ο ελεύθερος χρόνος τους είναι περιορισμένος, και ζουν σε μία μεγαλούπολη, τότε η αποθήκευση προμηθειών είναι μία βασική τακτική σου, και σίγουρα ανάμεσα στις προμήθειες αυτές είναι και τα τρόφιμα σε κονσέρβα. Και γιατί όχι; Τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα είναι συνήθως μία προσιτή και μια εύκολη επιλογή όταν οργανώνεις γεύματα για τις επόμενες μέρες. Είναι αυτό μια κακή επιλογή; Είναι τα τρόφιμα σε κονσέρβα θρεπτικά ή όχι, τελικά; Πολλές φορές, έχουν βρεθεί στο στόχαστρο. Ας δούμε αναλυτικά τα δεδομένα.
Δες τη συνέχεια στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr