Η αγορά φρέσκων, τοπικών και θρεπτικών τροφίμων είναι σίγουρα ένας βασικός στόχος τρόπου ζωής, αλλά μπορεί να μην είναι πάντα τόσο εύκολο να γίνει πραγματικότητα, ειδικά όταν η πρόσβαση στην αγορά των προϊόντων αυτών δεν είναι πρακτική. Εάν είσαι στην κατηγορία ανθρώπων που ο ελεύθερος χρόνος τους είναι περιορισμένος, και ζουν σε μία μεγαλούπολη, τότε η αποθήκευση προμηθειών είναι μία βασική τακτική σου, και σίγουρα ανάμεσα στις προμήθειες αυτές είναι και τα τρόφιμα σε κονσέρβα. Και γιατί όχι; Τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα είναι συνήθως μία προσιτή και μια εύκολη επιλογή όταν οργανώνεις γεύματα για τις επόμενες μέρες. Είναι αυτό μια κακή επιλογή; Είναι τα τρόφιμα σε κονσέρβα θρεπτικά ή όχι, τελικά; Πολλές φορές, έχουν βρεθεί στο στόχαστρο. Ας δούμε αναλυτικά τα δεδομένα.
Δες τη συνέχεια στο shape.gr