X

Οι 4 τροφές που αυξάνουν τον κίνδυνο για καρκίνο

Οι τέσσερις βασικές τροφές που οι ειδικοί συστήνουν να κόψουμε για να μειώσουμε τις πιθανότητες εμφάνισης του καρκίνου.

Γράφει: TheToc team

Είναι γνωστό ότι το τι τρώμε επηρεάζει την υγεία μας, από τα επίπεδα ενέργειάς μέχρι τη διακύμανση του βάρους. Αμέτρητες μελέτες έχουν δείξει ότι η διατροφή έχει άμεσο αντίκτυπο στο πόσο καλά λειτουργεί το σώμα μας.

Αλλά το να τροφοδοτούμε το σώμα απαιτεί μια ποικίλη και διατροφικά πυκνή διατροφή κάτι που το καθιστά πιο δύσκολο από το να φάμε απλώς δυο φρούτα και πέντε λαχανικά μέσα στη μέρα. Σύμφωνα με αρκετούς ειδικούς και πολυετείς έρευνες, να τι πρέπει - και κυρίως τι δεν πρέπει - να βάζουμε στο πιάτο μας αν θέλουμε να προστατευτούμε από τον καρκίνο.

Οι 4 τροφές που οι ειδικοί θέλουν να αποφεύγουμε στο Shape.gr