Λατρεύεις το τυρί; Δεν είσαι η μόνη. Από τη φέτα μέχρι τη γραβιέρα, τα τυριά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής διατροφής. Όμως υπάρχει μια λεπτομέρεια που συχνά ξεχνάμε: το αλάτι. Τα περισσότερα τυριά είναι πλούσια σε νάτριο, κάτι που δεν βοηθάει ούτε την αρτηριακή πίεση ούτε τη γενική υγεία σου. Για αυτό και η βιομηχανία τροφίμων έχει φέρει στην αγορά επιλογές με λιγότερο αλάτι. Το θέμα είναι: ξέρεις πώς να τις αναγνωρίσεις και πότε να τις προτιμάς;
Δες τη συνέχεια στο shape.gr