TheTOC Merrython 2019: Οι χορηγοί είναι οι μεγάλοι νικητές

Αυτές είναι επιχειρήσεις χάρις στις οποίες θα είναι εφικτή τη διεξαγωγή του TheTOC Merrython 2019.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Αντίστροφη μέτρηση για το TheTOC Merrython 2019 που δίνει ξανά ραντεβού με τους χιλιάδες πιστούς φίλους την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.

Το πιο γιορτινό δρομικό event της πόλης επιστρέφει και φέτος με την ίδια πανέμορφη διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας για έκτη συνεχόμενη χρονιά.

Ένας αγώνας δρόμου που ενώνει επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς, περιπατητές αλλά και οικογένειες σε ένα κοινό όραμα: Την προσφορά μέσω της άθλησης, αφού όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από το συμβολικό ποσό συμμετοχής θα δοθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Όμως, αυτό το όραμα, δεν θα ήταν δυνατόν να υλοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη στήριξη των Χορηγών του αγώνα, οι οποίοι στηρίζουν το TheTOC Merrython 2019 και τους χιλιάδες δρομείς που θα βρεθούν στη γραμμή της εκκίνησης αυτής της διοργάνωσης.

Οι χορηγοί

ΑΜΣΤΕΛ FREE

Και φέτος η ΑΜΣΤΕΛ FREE, η μπύρα με 0,0% αλκοόλ και υπέροχη γεύση, τρέχει μαζί με το TheTOC Merrython.

TheTOC Merrython 2019: Οι χορηγοί είναι οι μεγάλοι νικητές

Η μοναδική μπύρα με 0,0% αλκοόλ και και μόλις 25 θερμίδες/100ml, έχει δημιουργηθεί από έμπειρους ζυθοποιούς ώστε να μην της λείπει τίποτα εκτός από το αλκοόλ – και λίγες θερμίδες και είναι ιδανική για όποιον ακολουθεί ένα πιο υγιεινό lifestyle.

Η Αμστελ Free, αυτή η εξαιρετικής ποιότητας δροσιστική μπίρα χωρίς αλκοόλ αλλά με υπέροχη γεύση, μπορεί να βρίσκεται παντού, κάθε ώρα της ημέρας, ακόμα και δίπλα σε ένα δρομικό event. Φυσικές βύνες κριθαριού και σιταριού συνδυάζονται απολαυστικά σε μία δροσιστική μπίρα, γιατί η Αμστελ Free δεν είναι απλά μια εναλλακτική. Είναι η μπίρα που είναι Free από επιλογή!

Κοινωνικό Πλυντήριο Skip

Στην εκκίνηση του 6ου TheTOC Merrython θα βρίσκεται το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip υποστηρίζοντας τον φετινό αγώνα δρόμου αλληλεγγύης.

Το SKIP, με στόχο να δίνει το παρόν όπου υπάρχει ανάγκη, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, δημιούργησε, το 2016, το πρώτο Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP: Ένα πρόγραμμα δωρεάν πλύσεων για τους πολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ακόμη και στη βασική φροντίδα της υγιεινής και καθαριότητας.

Το Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP λειτουργεί σε καθημερινή βάση, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιώντας, κατά μέσο όρο 400 πλύσεις μηνιαίως, διατηρώντας τις εγκαταστάσεις του εξοπλισμένες με όλες τις απαραίτητες προμήθειες – απορρυπαντικά ρούχων, μαλακτικά - για την κάλυψη των αναγκών των καθημερινών πλύσεων.

Πέρα από τη σταθερή αυτή δομή, η κινητή μονάδα του Κοινωνικού Πλυντηρίου SKIP προσέφερε στήριξη στους κατοίκους της Μάνδρας στις καταστροφικές πλημμύρες (2017), αλλά και στις μεγάλες φωτιές στο Μάτι Αττικής (2018) πλένοντας και στεγνώνοντας τα ρούχα των πληγέντων.

Έως σήμερα το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip μετρά πάνω από 2 χρόνια δράσης, 800 τόνους καθαρά ρούχα και συνεχίζει…

FREZYDERM

Η FREZYDERM στηρίζει το TheTOC Merrython και φροντίζει το δέρμα μας για να μην ταλαιπωρείται και να παραμείνει λαμπερό και υγιές μετά το τρέξιμο.

Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στο σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων.

Έχοντας μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της FREZYDERM αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης κοσμητολογίας και σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας!

Με αποτελεσματικές συνθέσεις από δραστικά συστατικά, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα η καθημερινή περιποίηση με τη FREZYDERM γίνεται μια πραγματική απόλαυση!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.frezyderm.gr.

Κέντρο Μαστού στο Metropolitan General

Το Κέντρο Μαστού στο Metropolitan General φροντίζει για την υγεία όλων των γυναικών που θα λάβουν συμμετοχή στο TheTOC Merrython 2019.

Δίπλα στο TheTOCMerrython 2019 και δίπλα σε όλες τις γυναίκες βρίσκεται το Κέντρο Μαστού στο Metropolitan General. Το Κέντρο παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού και διαθέτει το μοναδικό στην Ελλάδα και παγκοσμίως κορυφαίο μαστογραφικό σύστημα Mammomat Revelation που συνδυάζει απεικονιστική ακρίβεια και εξαιρετικά μειωμένη δόση ακτινοβολίας. Έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019, το Κέντρο Μαστού προσφέρει πακέτα εξετάσεων για την πρόληψη παθήσεων του μαστού σε προνομιακές τιμές. Επισκεφθείτε το Κέντρο Μαστού και κάντε την πρόληψη υπόθεση ζωής.

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΟΒΟ" 27 Φεβ 2020 | 18:48

Ο ΠΟΥ προειδοποιεί: Ο νέος κορωνοϊός έχει τη δυναμική πανδημίας

"Ο ιός έχει τη δυναμική πανδημίας" υπογράμμισε ο επικεφαλής του ΠΟΥ. "Δεν είναι ώρα για φόβο. Είναι ώρα για ανάληψη δράσης..."

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΔΥ 27 Φεβ 2020 | 18:35

Κοροναϊός:Αναλυτικές οδηγίες για τη φροντίδα ύποπτου κρούσματος στο σπίτι

Από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας εκδόθηκαν οδηγίες προς τους πολίτες ώστε να ξέρουν πώς να φροντίζουν ένα ύποπτο κρούσμα στο σπίτι

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ 27 Φεβ 2020 | 17:34

Κοροναϊός: Η αντίδραση της Ευρωπαϊκής Φαρμακευτικής Βιομηχανίας

Τα μέλη της EFPIA δεσμεύονται στα πλαίσια της Πρωτοβουλίας Καινοτόμων Φαρμάκων να επισπεύσουν την συνεργατική έρευνα

27 Φεβ 2020 | 17:15

Γιατί οι ιοί προκαλούν φόβο;

"Είναι ο φόβος μήπως ο Αλλος -γείτονας, αδελφή, γονείς...- γίνει ο κίνδυνος που πρέπει να αποφύγουμε"

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ 26 Φεβ 2020 | 21:39

Κοροναϊός: Ποιοι πρέπει να φορούν μάσκα - Νέες οδηγίες

Οι Αρχές προχώρησαν σε επικαιροποίηση των οδηγιών για τη χρήση μάσκας

ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ 26 Φεβ 2020 | 20:36

Κοροναϊός - εξελίξεις: Ουσία στη Βιέννη φέρεται να καταπολεμά τον ιό

Ανάλογα με τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν από την τρέχουσα έρευνα, θα μπορούσε στη συνέχεια να δοκιμαστεί σε μεγαλύτερες έρευνες η ουσία ΑΡΝΟ1 που έχει ως βάση της το ένζυμο rhACE2.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΡΩΜΗ 26 Φεβ 2020 | 18:05

Ο ΠΟΥ θυμίζει ότι η εποχική γρίπη προκαλεί 60.000 θανάτους ετησίως στην Ευρώπη

"Δεν ξεχνάμε ότι έχουμε 60.000 νεκρούς της εποχικής γρίπης κάθε χρόνο στην Ευρώπη, ενώ απαιτεί ένα εμβόλιο", δήλωσε ο διευθυντής του ΠΟΥ

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ 26 Φεβ 2020 | 17:00

Κόβονται οι άδειες σε γιατρούς και νοσηλευτές λόγω κοροναϊού

Αναστέλλονται και ανακαλούνται μέχρι νεωτέρας, οι κανονικές άδειες του προσωπικού

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ 25 Φεβ 2020 | 20:34

Κοροναϊός – COVID-19: Τι πρέπει να ξέρουμε σε 22 ερωτήσεις - απαντήσεις

Έναν πρακτικό και χρήσιμο οδηγό με πληροφορίες για τον νέο κοροναϊό Covid-19 και για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν όσοι πολίτες έχουν βάσιμη υποψία ότι πιθανώς έχουν προσβληθεί από αυτόν εξέδωσε ο ΕΔΟΕΑΠ.

«ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ» 25 Φεβ 2020 | 15:44

Κοροναϊός: Η ΠΟΥ δεν κηρύσσει πανδημία, προειδοποιεί τις χώρες να προετοιμασθούν

Οι χώρες πρέπει να είναι προετοιμασμένες ότι ο ιός "θα τους χτυπήσει, κυριολεκτικά, την πόρτα", προειδοποίησε ο εκπρόσωπος.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 24 Φεβ 2020 | 19:12

Κοροναϊός: Το βίντεο του Υπουργείου Υγείας για το πως να προστατευτείτε

Με ένα βίντεο, μεταξύ άλλων, το Υπουργείο Υγείας επισημαίνει τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να ακολουθούμε προκειμένου να προστατευθούμε από τον κοροναϊό