X

Τόνος σε νερό ή σε λάδι; Ποιες είναι οι σημαντικές διαφορές και τι να επιλέξεις

Μάθε πότε να βάζεις τόνο σε νερό και πότε σε λάδι στο πιάτο σου.

Γράφει: TheToc team

Ο τόνος είναι ένα από τα πιο θρεπτικά και ευέλικτα τρόφιμα που μπορείς να έχεις στην κουζίνα σου. Είναι πλούσιος σε πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας, ωμέγα‑3 λιπαρά οξέα και βιταμίνη D, συστατικά που στηρίζουν την καρδιοαγγειακή υγεία, τη λειτουργία του εγκεφάλου και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Το καλύτερο; Μπορείς να τον εντάξεις εύκολα σε σαλάτες, σάντουιτς, τορτίγιες ή ακόμη και σε ζυμαρικά, ανάλογα με το πώς θες να τον απολαύσεις και τι θρεπτικά οφέλη θέλεις να πάρεις από το γεύμα σου.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr