Follow us

Μαξίμου:Ετοιμος για συνάντηση με τους αγρότες ο Τσίπρας

Την πρόθεση του πρωθυπουργού να συναντηθεί με τους αγρότες δημοσιοποιεί το Μαξίμου την ώρα που οι αγρότες λαμβάνουν αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Μαξίμου:Ετοιμος για συνάντηση με τους αγρότες ο Τσίπρας

Την ώρα που οι εκπρόσωποι των αγροτών συνεδριάζουν στα Τέμπη για να προχωρήσουν σε δυναμικότερες κινητοποιήσεις ,με κλείσιμο επ' αόριστον των δρόμων, το Μέγαρο Μαξίμου στέλνει το μήνυμα ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να συναντηθεί μαζί τους.

Την πρόθεση του πρωθυπουργού δημοσιοποιεί ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Αποστόλου και τον αναπληρωτή υπουργό, Μάρκο Μπόλαρη.

«Η κυβέρνηση έχοντας την ίδια αγωνία με τον αγροτικό κόσμο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την προστασία του εισοδήματός τους, επαναλαμβάνει ότι ήταν και παραμένει ανοικτή στον διάλογο» αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει « Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πρόθεσή του να συναντηθεί ο ίδιος με εκπροσώπους, που θα εκφράζουν αντιπροσωπευτικά τα αιτήματα των αγροτών».

Γιατί ο Τσίπρας αποφάσισε τώρα να δει τους αγρότες

Η δήλωση της πρόθεσης του Αλέξη Τσίπρα να δει τους αγρότες συνδέεται και με την προσπάθεια του Μαξίμου να εκτονώσει την ασφυκτική πίεση που δέχονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που γίνονται δέκτες οργής και σε προσωπικό επίπεδο.

Μετά την ομηρεία του υπουργού Β.Αποστόλου στην Κομοτηνή, τα αυγά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο. το απόγευμα της Παρασκευής οργισμένοι αγρότες εισέβαλαν στα γραφεία του κόμματος αλλά και κυβερνητικών βουλευτών στις Σέρρες και έκαψαν κομματικές σημαίες και αφίσες από την καμπάνια του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.Σε μπλόκο έπεσαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο αεροδρόμιο της Καστοριάς ενώ ακυρώθηκαν για προληπτικούς λόγους ομιλίες του υφυπουργού κοινωνικής ασφάλισης Τ. Πετρόπουλου σε Πάτρα και Πύργο.

Γεροβασίλη: αν δεν περάσουν τα μέτρα τότε θα κοπούν συντάξεις

Νωρίτερα το Σάββατο η κυβερνητική εκπρόσωπος απέκλεισε το ενδεχόμενο δυναμικής παρέμβασης στα μπλόκα αλλά προειδοποίησε τους αγρότες αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες ότι εάν δεν περάσουν τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση τότε υπάρχει ο κίνδυνος να επικρατήσει η άποψη του ΔΝΤ για μείωση των συντάξεων .

«Εάν δεν παλέψουμε σκληρά μπορεί να επικρατήσει η άποψη του ΔΝΤ και να υπάρξει μείωση συντάξεων» είπε και ανέφερε ότι χωρίς μεταρρύθμιση υπάρχει κίνδυνος να μην υπάρχει δυνατότητα καταβολής συντάξεων μέσα στα επόμενα χρόνια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΝΔ 26 Απρ 2024 | 16:05

Νίκος Ρωμανός: Ο Τσίπρας έλεγε τα ίδια με τον ξάδερφο Κασσελάκη για τις ακροδεξιές ψήφους πριν τις εκλογές

"Ο ΣΥΡΙΖΑ συνέπλευσε διαχρονικά με τη Χρυσή Αυγή και με τη μετεξέλιξή της", είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός

ΣΥΡΙΖΑ 24 Απρ 2024 | 08:26

Στέφανος Κασσελάκης: Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που του έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας [βίντεο]

Στην καλύτερη συμβουλή που του έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια του Q&A, που έκανε στο Instagram.

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 19 Απρ 2024 | 20:05
19 Απρ 2024 | 09:46

Αλέξης Τσίπρας: Παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, θα είναι σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

ΕΕ 18 Απρ 2024 | 23:02

Τσίπρας: "Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας"

"Να δηλώσουμε ότι πρέπει να υπάρξει άμεση και μόνιμη κατάπαυση του πυρός στη Γάζα με επιστροφή όλων των ομήρων" δήλωσε από το βήμα της Κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ 18 Απρ 2024 | 08:49

Συνάντηση Τσίπρα με τον πρόεδρο του CHP Οζγκιούρ Οζέλ

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν οι διεθνείς εξελίξεις και η προώθηση του ελληνοτουρκικού διαλόγου στη βάση του διεθνούς δικαίου.

ΜΠΟΡΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ; 15 Απρ 2024 | 14:57

Ο Θανάσης Καρτερός γράφει για τον Κασσελάκη και τους παλαιούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ: "Αυτοί δεν, τους απωθεί…"

Το πρόβλημα με τους παλαιούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που δεν τους εκφράζει ο Στέφανος Κασσελάκης, επισημαίνει με άρθρο του ο Θανάσης Καρτερός

ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ 12 Απρ 2024 | 21:05

Αιχμές Πικραμμένου σε Τσίπρα: Η υπόθεση Novartis, ήταν κακός χειρισμός ή απαράδεκτη στην ουσία της;

Ο Π. Πικραμένος ανέφερε ότι ο Α. Τσίπρας δεν έδωσε απάντηση στην ουσία για τους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση Novartis.

ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ 11 Απρ 2024 | 15:16

"Καρφάρα" Τσίπρα για Κασσελάκη: Ο Μητσοτάκης τρέχει μόνος του στις εκλογές (αλλά και κινδυνεύει να έρθει δεύτερος)- Οχι μόνο Tik Tok

Καθόλου κολακευτική για τον Στέφανο Κασσελάκη η ανάλυση Τσίπρα για το πολιτικό σκηνικό

ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 09 Απρ 2024 | 18:58

Συνάντηση Τσίπρα - Τζεντιλόνι σε πολύ καλό κλίμα - Τι συζήτησαν

Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομίας.

ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ 08 Μαϊ 2024 | 18:46

Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ - Τετραήμερο γλέντι στην Κρήτη

Στα Χανιά η γαμήλια τελετή και το γλέντι του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 08 Μαϊ 2024 | 18:08

Νίκος Ανδρουλάκης από Χανιά: Όσο πιο δυνατό είναι το ΠΑΣΟΚ τόσο μεγαλύτερη απειλή θα νιώθει η ΝΔ [βίντεο]

"Όσο η Νέα Δημοκρατία δεν νιώθει μία σοβαρή πολιτική απειλή τόσο τα πράγματα θα χειροτερεύουν για τον ελληνικό λαό" είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ PROTOTHEMA.GR 08 Μαϊ 2024 | 17:51

Μητσοτάκης για Μονή της Χώρας: "Περιττή και λανθασμένη επιλογή - Θα εκφράσω την εντονότατη δυσαρέσκειά μου στον Ερντογάν"

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι η Ελλάδα προστατεύει τα μουσουλμανικά μνημεία, όπως έχει ευθύνη να κάνει και προσέθεσε ότι "δεν θα μπαίναμε εμείς ποτέ στον πειρασμό να κάναμε κάτι αντίστοιχο"