
Το «Navarino Challenge 2015» είναι στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 23:00 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 15:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ «Navarino Challenge 2015».
Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην διοργάνωση αθλητικού τουρισμού (σύμφωνα με τα Tourism Awards έχει αποσπάσει 3 χρυσά και 1 αργυρό) που διεξήχθη φέτος στις περιοχές της Πύλου και της Costa Navarino από 11-13 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του κορυφαίου Ελληνοαμερικανού υπερμαραθωνοδρόμου Dean Karnazes και που διοργάνωσε η εταιρεία Active Media, η οποία ειδικεύεται σε θέματα αθλητικού τουρισμού.
Οι θεατές, μέσα από το ντοκιμαντέρ, θα παρακολουθήσουν πώς άνθρωποι όλων των ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων, έτρεξαν και κολύμπησαν χωρίς χρονόμετρα και χωρίς ανταγωνισμό και αθλήθηκαν με στόχο να αναδείξουν το ζήτημα της καταπολέμησης της παιδικής παχυσαρκίας μέσω της άσκησης.
Στο «Navarino Challenge 2015» εκτός του Dean Κarnazes συμμετείχαν κορυφαίες προσωπικότητες όπως είναι οι Σπύρος Γιαννιώτης (Ολυμπιονίκης & Δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Κολύμβηση Ανοιχτής Θαλάσσης), Αλέξανδρος Νικολαΐδης (Δις Αργυρός Ολυμπιονίκης στο taekwondo), Κέλλυ Αραούζου (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην Κολύμβηση Ανοιχτής Θαλάσσης), Γρηγόρης Πολυχρονίδης (Χρυσός Παραολυμπιονίκης στο boccia), Νίκος Γέμελος (Ομοσπονδιακός Τεχνικός Κολύμβησης), Περικλής Ιακωβάκης (Ολυμπιονίκης & Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 400μ. με εμπόδια), Μάντη Περσάκη (Κορυφαία Γυμνάστρια Pilates) και ο έτερος Αλέξανδρος Νικολαΐδης (Πρωταθλητής στο Kick Boxing).
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr