Follow us

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την πρεμιέρα του Mega

«Οι άνθρωποι του Mega έχουν μοναδική ποιότητα και αισθητική. Θα δώσουν μεγάλες χαρές σε όλους μας», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του καναλιού.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την πρεμιέρα του Mega

Tο Mega επιστρέφει στις οθόνες μας την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, ενώ στελέχη και προσωπικό βρίσκονται επί ποδός κάνοντας τις τελευταίες δοκιμές πριν αρχίσει η μετάδοση προγράμματος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του καναλιού, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα δημοσίευσε στο Instagram stories ένα βίντεο από τη δημοφιλή σειρά του Mega «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του», γράφοντας:

«Οι άνθρωποι του Mega έχουν μοναδική ποιότητα και αισθητική. Θα δώσουν μεγάλες χαρές σε όλους μας».

Πώς θα βρείτε τη συχνότητα του Mega

Ήδη το MEGA εκπέμπει το σήμα του μέσω DIGEA κι έτσι εσείς μπορείτε από τώρα να το αναζητήσετε. Στις περισσότερες τηλεοράσεις μπορείτε απλά κάνοντας ζάπινγκ με το τηλεκοντρόλ να το ανακαλύψετε, αφού δεν έχετε παρά να το μετακινήσετε στην αγαπημένη σας θέση, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στο μεγάλο κανάλι και στο πρόγραμμά του, που ξεκινά αυτή τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου το πρωί.

ν έχετε συσκευή παλαιότερης τεχνολογίας, αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι «επανασυντονισμός των καναλιών». Έτσι θα συντονιστείτε με το MEGA και θα μπορέσετε στη συνέχεια να διαλέξετε την θέση που θα του δώσετε στο τηλεκοντρόλ σας.

Αν βλέπετε μέσω συνδρομητικής τηλεόρασης, οι πλατφόρμες θα τοποθετήσουν αυτόματα το κανάλι και έτσι με το ζάπινγκ θα το ανακαλύψετε εύκολα. Στη συνέχεια το μετακινείτε στη θέση που θέλετε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Ένα από τα πιο τίμια σουβλάκια της Αθήνας: Γιατί όλοι τρώνε σε αυτό το μέρος στο Κουκάκι

Ένα κλασικού τύπου, παραδοσιακό σουβλατζίδικο στην οδό Πετμεζά κάνει εσχάτως σουξέ.

ΧΑΜΟΣ ON AIR 23 Σεπ 2025 | 10:40

"Ο Πορτοσάλτε θέλει φτύσιμο, είναι αλήτης": Ο Μικρούτσικος ξέσπασε και έφυγε από το στούντιο [βίντεο]

Εκτός εαυτού βγήκε στον αέρα της εκπομπής Buongiorno, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή όσα είπε ο Αρης Πορτοσάλτε για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι στο Σύνταγμα.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 11 Σεπ 2025 | 13:03

Καρφιά Κασσελάκη για Τσίπρα: Οταν μιλούσα εγώ για πατριωτισμό, με έλεγαν δεξιό μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ

Αυστηρή κριτική προς τον προκάτοχό του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, άσκησε για ακόμη μια φορά ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟΣ 09 Σεπ 2025 | 14:57

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέλυσε τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και πήρε τον Άγγελο Ποστέκογλου

Ο ισχυρός άντρας της Νότιγχαμ Φόρεστ Βαγγέλης Μαρινάκης διάλεξε τον Ελληνοαυστραλό Άγγελο Ποστέκογλου για τη θέση του προπονητή στους "κόκκινους"

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ 09 Σεπ 2025 | 12:17

Σκάρλετ Γιόχανσον: Εκθαμβωτική με μάξι δημιουργία Valentino και διαμαντένια κοσμήματα - Τα τατουάζ τράβηξαν τα βλέμματα

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, "Eleanor The Great".

"ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΕΒΗΣ" 09 Σεπ 2025 | 11:58

Εκνευρίστηκε η Ανθή Βούλγαρη με τον Σπανάκη της ΝΔ: "Άμα θέλετε να κάνουμε τις γλάστρες, να πάμε σπίτι μας"

Κόντρα Ανθής Βούλγαρη - Βασίλη Σπανάκη σε υψηλούς τόνους στον αέρα του Μega.

ΠΡΙΝΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 09 Σεπ 2025 | 08:33

Σεισμός στην Εύβοια: Η στιγμή που η Νίκη Λυμπεράκη αντιλαμβάνεται τη δόνηση στο στούντιο του Mega [βίντεο]

Στο στούντιο του Mega για την εκπομπή "Μεγάλη Εικόνα", βρισκόταν η Νίκη Λυμπεράκη τη στιγμή του ισχυρού σεισμού των 5,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Εύβοια κι έγινε αισθητός στην Αττική.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ECONOMIST 05 Σεπ 2025 | 11:24

Βαγγέλης Μαρινάκης: Δεν βλέπω τρίτη θητεία της κυβέρνησης εκτός και εάν δούμε κάποια σημαντική αλλαγή

Αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση και αμφιβολίες αν θα έχει και 3η θητεία διατύπωσε στην ομιλία του στο συνέδριο του Economist ο Βαγγέλης Μαρινάκης.