Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε Ευρωλίγκα: «Άντε γαμ@@@»!

Εξόργισε τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το γεγονός πως ενημερώθηκε για μια νέα ποινική δίωξη σε μία περίοδο που πενθεί τον θάνατο του θείου του

dimitris-giannakopoulos-se-eurwligka-ante-gam
SHARE THIS
0
SHARES

Η «άστοχη» κίνηση του Ζόρντι Μπερτομέου και της Euroleague κατά του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έφερε... σφοδρή αντίδραση!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον του επικεφαλής της Euroleague λίγη ώρα μετά τη νέα πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του για posts στο instagram.

Αυτό που εξόργισε τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι το γεγονός πως ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη δίωξη σε μία περίοδο που πενθεί τον θάνατο του θείου του, Κώστα Γιαννακόπουλου. 

Και μάλιστα, σε αυτήν την δήλωση του ο κ.Γιαννακόπουλος περιλαμβάνει και μια χυδαία φράση κατά του Μπερτομέου («Άντε γαμ@@@»), με την κόντρα πλέον να ξεφεύγει.

H προσωπική του δήλωση αναφέρει:

«Την ώρα που από ολόκληρη την Ευρώπη λαμβάνουμε διαρκώς αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και συλλυπητήρια για τον χαμό του Κώστα Γιαννακόπουλου, ενός εκ των θεμελίων λίθων του Παναθηναϊκού μας, την ώρα που η οικογένεια μας είναι βυθισμένη στο πένθος, εσύ αποδεικνύεις για μια ακόμη φορά πόσο μικρόψυχος είσαι.

Το έπραξες βεβαίως κι άλλες φορές. Όταν υπερασπίστηκα τα παιδιά μου, έναντι κάποιων που έβριζαν και έριχναν κατάρες. Ή όταν μοίρασες τη φωτογραφία μου στα γήπεδα της Ευρωλίγκα, σαν να επρόκειτο για σεσημασμένο δολοφόνο. Και τώρα, τη στιγμή που η οικογένεια μου θρηνεί, εσύ απλά συνεχίζεις την προσπάθεια για την εξόντωση του Παναθηναϊκού και εμένα προσωπικά.

Μέχρι εδώ. Το μόνο που έχω να σου πω πλέον είναι «Άντε γαμ@@@». Μόνο αυτό. Τίποτα άλλο δεν σου αξίζει. 

Και ξεκαθαρίζω ότι αν καλοκαιρι τα υπόλοιπα μέλη της Ευρωλίγκας δεν αποφασίσουν ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν σέβεται θεσμούς όπως η οικογένεια, που δεν σέβεται ούτε καν το πένθος του άλλου, να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εμάς, πόσο μάλλον να διοικεί τη διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει και δεν θα έχει θέση σε αυτή την παρωδία.

Ο αθλητισμός στηρίζεται σε ανθρώπους. Και εσύ δεν θυμίζεις πια σε τίποτα άνθρωπο». 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook