![Έκαψαν σημαία του Ισραήλ στο ΟΑΚΑ, έγινε καταγγελία [βίντεο]](https://files.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/p/767x428/crop/both/files/articles/7/article_230034/ekapsan-simaia-tou-israil-sto-oaka-egine-kataggelia-binteo.w_hr.jpg?quality=90&404=default&v=2)
Η ΑΕΚ και Χάποελ Ιερουσαλήμ τα έδωσαν όλα στο ΟΑΚΑ για την πρώτη θέση του β’ ομίλου στο BCL (91-78, 9η αγων.) και στο τέλος νίκησε η ελληνική ομάδα.
Ωστόσο, κατεγράφη στο φύλλο αγώνα και έφτασε μέχρι τη FIBA μετά από καταγγελία της Χάποελ Ιερουσαλήμ ένα δυσάρεστο γεγονός.
Το κάψιμο της σημαίας του Ισραήλ από Ελληνες οπαδούς.
«Έχουμε ειδοποιήσει το BCL πως τέτοιου είδους πράξεις δεν έχουν θέση στα γήπεδα. Συνεργαζόμαστε με τους ιθύνοντες της FIBA για το θέμα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 400 φίλους της ομάδας μας που ήταν στο γήπεδο. Υπάρχει ακόμη δρόμος στο BCL και στόχοι που θέλουμε να πετύχουμε. Το περιστατικό με τη σημαία κατεγράφη από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα» αναφέρει με ανακοίνωση η ισραηλιτική ομάδα.
במהלך משחק הכדורסל בין הפועל ירושלים לאא"ק אתונה ביוון, הניפו האוהדים המקומיים דגל של חיזבאללה ושרפו דגל ישראל. המשחק לקראת סיומו כאשר הקבוצה המקומית מובילה@YoavBorowitz pic.twitter.com/vIKgdA7VEw
— כאן חדשות (@kann_news) December 18, 2019
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr