Το δικό της συγκινητικό "αντίο" στον Τάκη Γκώνια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, είπε μέσω ανάρτησής της η Έρρικα Πρεζεράκου.
Η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ επέλεξε να αποχαιρετήσει δημόσια τον στενό της φίλο μέσα από τα social media, στα οποία δημοσίευσε ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη και συγκίνηση. Ανάμεσα σε όσα έγραψε, ξεχωρίζει η φράση "ο Θεός σε ήθελε κοντά του ψυχή μου".
Υπενθυμίζεται ότι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, που στη συνέχεια ακολούθησε μια πολυετή πορεία ως προπονητής, άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026.
Η κηδεία του θα τελεστεί στη Λιβαδειά την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα.
Η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου για τον Τάκη Γκώνια:
"Τάκη μου ..
Πόσο ιδιαίτερη και αυθεντική προσωπικότητα ήσουν καμάρι μου.
Σαν να είχες πάντα μέσα σου ένα ερώτημα…
Πώς γίνεται οι γύρω μας να μην κατανοούν τι συμβαίνει, ώστε να πράττουν τα αυτονόητα;
Θυμωνες, αγαπούσες, εμπιστευόσουν, απογοητευόσουν σαν παιδί και σαν πολεμιστής.
Ναι, ήσουν σπουδαίος αθλητής και προπονητής και αυτό το αναγνωρίζουμε όλοι.
Σε θαυμάσαμε, σε αγαπήσαμε, σε καμαρώσαμε... Όμως, επίτρεψέ μου να σε αναπολώ πάντα μέσα από τα κοινά μας ταξίδια για αυτογνωσία.
Πάντα έξω λογικός και πάντα μέσα με την ελπίδα μιας εσώτερης αλήθειας που συνδεόταν με την πίστη μας στο θεϊκό σχέδιο.
Ο Θεός σε ήθελε κοντά του ψυχή μου.
Σουζάνα και δίδυμα πλασματακια μας, λυπάμαι πάρα πολύ.
Φως στην ψυχή σου, Τάκη μου. Καλό σου ταξίδι".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
