
Με το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα και συμπατριώτη του, τον Ντιέγκο Μαραντόνα συναντήθηκε την Τρίτη στο Βατικανό ο Πάπας Φραγκίσκος.
Αυτή ήταν η τρίτη συνάντηση του Ποντίφικα με τον άνθρωπο που κέρδισε ένα Μουντιάλ με μοναδική βοήθεια το... «χέρι του θεού». Η προηγούμενες ήταν τον Σεπτέμβριο του 2014 και μάλιστα με ελάχιστες μέρες διαφορά η μία από την άλλη.
#Maradona y @Pontifex en la concentración del partido #UnitiPerLaPace pic.twitter.com/XoUzfxieOL
— Scholas Occurrentes (@InfoScholas) 12 Οκτωβρίου 2016

Την ευκαιρία για την νέα συνάντηση έδωσε ο «αγώνας για την ειρήνη», μια πρωτοβουλία του Βατικανού για καλό σκοπό και παρόντες ήταν πολλά μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου. Παίκτες που έχουν αφήσει ιστορία στο χορτάρι θα αγωνιστούν στο Ολυμπιακό στάδιο της Ρώμης, προκειμένου να στείλουν στους ηγέτες του κόσμου ένα παγκόσμιο μήνυμα για την ειρήνη και την ευημερία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr