Κάτοικος Άνφιλντ θα είναι πλέον ο Κώστας Τσιμίκας καθώς όπως μεταδίδουν αγγλικά ΜΜΕ, Ολυμπιακός και Λίβερπουλ ήρθαν σε συμφωνία ύψους 13 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να υποβληθεί στα ιατρικά τεστ την ερχόμενη εβδομάδα. Εφόσον τα περάσει με επιτυχία ανεμένεται και τελική συμφωνία, λεπτομέρειες της οποίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.
Η Λίβερπουλ είχε κινηθεί για την απόκτηση του φουλ μπακ της Νόριτς Τζαμάλ Λιούις, όμως οι απαιτήσεις των "Καναρινιών" ήταν πολύ υψηλές με αποτέλεσμα να κινηθεί ταχύτατα για την απόκτηση του Έλληνα άσου.
Ο 2ος Έλληνας που έχει παίξει στη Λίβερπουλ
Μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο Κώστας Τσιμίκας θα είναι ο δεύτερος Έλληνας που θα έχει παίξει στη Λίβερπουλ μετά τον Σωτήρη Κυριάκο.
Ο Κυριάκος είχε αγωνιστεί στους "Κόκκινους" του Μέρσεϊσαϊντ τη διετία 2009-2011, με τη φανέλα των οποίων είχε πραγματοποιήσει 30 εμφανίσεις και είχε πετύχει 3 γκολ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr