Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Πορτογάλος μέσος, Πέδρο Φελίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες ή αλλιώς Πέπε, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν και επίσημα τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.
Ο 27 χρονος μέσος που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, αγωνιζόταν την τελευταία χρονιά στη Βιτόρια Γκιμαράες. Ο Πεπέ εντάχθηκε στην ακαδημία νέων της Μπενφίκα σε ηλικία 12 ετών και το 2015 έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Μπενφίκα Β.
Τον Αύγουστο του 2017, ο Πεπέ εντάχθηκε με δανεισμό στην Εστορίλ. Έκανε το ντεμπούτο του στην Πριμέιρα Λίγα με τον σύλλογο έξι ημέρες αργότερα, ως αλλαγή στην ήττα με 2-1 εναντίον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Πεπέ σημείωσε το πρώτο του γκολ στην πορτογαλική κορυφαία κατηγορία στις 30 Ιανουαρίου 2018, βοηθώντας στη νίκη με 3-0 επί της Τοντέλα, με μακρινό σουτ νωρίς στον αγώνα.
Η ανακοίνωση της μεταγραφής της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο μέσο, Πέδρο Φελίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες ή αλλιώς Πέπε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων.
Ο 23χρονος (20/05/1997) εντάχθηκε από μικρός στην Μπενφίκα, φτάνοντας μέχρι τη Β’ ομάδα των "Αετών",έχοντας 13 συμμετοχές στο UEFA Youth League. Τη σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Εστορίλ και την επόμενη περίοδο εντάχθηκε στη Βιτόρια Γκιμαράες.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του 78 φορές (8 γκολ), καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ξεκινώντας από την U15 φτάνοντας και μέχρι την U21".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr