Ασφάλισε τα αντικείμενα στο πορτμπαγκάζ με την προσφορά της Shell

Η βάση StayHold που μπορείτε να αποκτήσετε σε ελάχιστη τιμή βάζοντας καύσιμα Shell, εξασφαλίζει πως ότι μεταφέρετε στο χώρο αποσκευών, θα μείνει στη θέση του

asfalise-ta-antikeimena-sto-portmpagkaz-me-tin-prosfora-tis-shell
SHARE THIS
0
SHARES

Από σήμερα, κάθε οδηγός που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει μια βάση στήριξης για δάπεδα μοκέτας, STAYHOLD.

 

 

Κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρα από τα αγαπημένα καύσιμα Shell V-Power Racing, Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δική τους μία βάση στήριξης Stayhold Mini ή Metro Medium με Quick Strap με επιπλέον χρέωση μόλις 2€ ή 5€, αντίστοιχα.

Οι βάσεις στήριξης Stayhold είναι κατάλληλες για την ασφαλή τοποθέτηση και μεταφορά αντικειμένων καθημερινής χρήσης μέσα στο αυτοκίνητο.

 

 

 

Διαθέτουν άγκιστρα VELCRO® Brand τα οποία τους επιτρέπουν να κολλούν σε δάπεδα μοκέτας στο πορτμπαγκάζ ή στο πατάκι και είναι εύκολο να αφαιρεθούν χάρις στον ειδικό τους σχεδιασμό, ο οποίος μάλιστα είναι κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.  

Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο Shell και… ξενοιάστε με τη μεταφορά αντικειμένων καθημερινής χρήσης στο αυτοκίνητό σας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook