Leasing για ιδιώτες: αυτοκίνητο χωρίς έξοδα συντήρησης, ασφάλισης και τέλη

Κάνε το quiz της Avis, κέρδισε πλούσια δώρα και μάθε γιατί με το Leasing για ιδιώτες, μπορείς να έχεις πάντα καινούργιο όχημα και πάντα αυτό που πραγματικά θέλεις

leasing-gia-idiwtes-autokinito-xwris-eksoda-suntirisis-asfalisis-kai-teli
SHARE THIS
0
SHARES

Το τι έχει ακουστεί για το Leasing τα τελευταία χρόνια δεν …λέγεται.

Ή μάλλον λέγεται!

Ότι είναι περίπλοκο, μόνο για εταιρείες ή πλούσιους, ότι αφορά μεγάλα αυτοκίνητα και ότι δεν προσφέρει και …πολλές παροχές.

 

SpoilerAlert!  

Το Leasing και είναι για ιδιώτες και συμφέρει. 

Προσφέρει ότι αυτοκίνητο θες και μαζί με το συμβόλαιο, περιλαμβάνει: Τα έξοδα συντήρησης, τις ζημιές, τα τέλη κυκλοφορίας, την ασφάλιση, την αλλαγή ελαστικών, την οδική βοήθεια, όχημα αντικατάστασης και πολλά άλλα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ζωή σου αλλάζει συνεχώς. Το ίδιο και οι ανάγκες σου. Οταν είσαι νεότερος, θες γρήγορα και σπορ αυτοκίνητα, μεγαλώνοντας ενα τζιπ ή απλά ένα πιο μεγάλο αυτοκίνητο, για να καλύψει τις οικογενειακές ανάγκες σου. Υστερα, μπορεί να θέλεις κάτι μικρότερο και πιο εύχρηστο ή και ένα ηλεκτρικό μοντέλο για την πόλη.

Μέχρι που ήρθε το Leasing για Ιδιώτες, λίγοι είχαν την οικονομική άνεση να καλύψουν όλες αυτές τις ανάγκες ή τα θέλω. Τώρα όμως, δεν είναι όνειρο. Γιατί το Leasing δίνει αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα σε περισσότερους οδηγούς!

Μπορείς να διαλέξεις όποιο μοντέλο θέλεις, τον εξοπλισμό του, τη διάρκεια της μίσθωσης από 48 έως και 60 μήνες, αλλά και αν στο τέλος της μίσθωσης θα το επιστρέψεις ή θα το εξαγοράσεις και μάλιστα σε προσυμφωνημένη τιμή.

Αν δε καταλαβαίνεις τη διαφορά της αγοράς με το leasing ιδιωτών, δες παρακάτω, πως μεταφράζεται οικονομικά η παραδοσιακή αγορά αυτοκινήτου που κάποιοι σου λένε ότι ...συμφέρει:

1.      Οταν αγοράζεις αυτοκίνητο με τον παραδοσιακό τρόπο, χάνεις ένα μεγάλο ποσό είτε από το κεφάλαιο που έχεις αποταμιεύσει στη ζωή σου, είτε από τις εκατοντάδες δόσεις και τους τόκους. Τι παίρνεις; Αν το καλοσκεφτείς παίρνεις ένα όχημα που με το βγει από την αντιπροσωπεία, έχει χάσει το 30% της αξίας του, ενώ εσύ συνεχίζεις να πληρώνεις το 100% + τους τόκους.

2.       Κάθε χρόνο ξοδεύεις όλο και περισσότερα, πληρώνοντας σέρβις, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιση και οδική βοήθεια. Για να μην πούμε για τις βλάβες και τις απρόβλεπτες ζημιές που εκτός από τα έξοδα, σε αφήνουν και χωρίς αυτοκίνητο.

3.      Στο τέλος, ύστερα από 3-4 χρόνια, σου έχει μείνει ένα παλιό αυτοκίνητο με το 20% της αρχικής του αξίας, με τα έξοδα από βλάβες να αυξάνονται συνεχώς και τις δόσεις να συνεχίζονται… για πολλά χρόνια ακόμα.

 

Αν όλα τα παραπάνω σε ενοχλούν και παράλληλα, αν αναρωτιέσαι γιατί ο γείτονάς σου, έχει κάθε λίγα χρόνια νέο αυτοκίνητο, μην ψάχνεις την απάντηση αλλού και μη νευριάζεις. Εχει εκμεταλλευτεί το Leasing για Ιδιώτες και περνάει υπέροχα και χωρίς άγχος.

Εχεις ακόμα απορίες; Πήγαινε εδώπάρε μέρος στο πανέξυπνο mythbusterquiz της Avis και απαντώντας στις ερωτήσεις θα καταρρίψεις και εσύ όλους του μύθους για το Leasing αυτοκινήτου ανακαλύπτοντας παράλληλα και πόσο συμφέρει σε σχέση με την παραδοσιακή διαδικασία αγοράς.

Παράλληλα μπορεί να κερδίσεις και πλούσια δώρα ή και δωρεάν καλοκαιρινές διακοπές και -γιατί όχι- με ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο για το οποίο σε αντίθεση με ότι έκανες μέχρι σήμερα, δεν θα πληρώνεις τα …"σπασμένα" γιατί αυτά τα αναλαμβάνει η Avis.

 

Κάνε το quiz της Avis, πάρε νέο αυτοκίνητο με Leasing, έστω και αν είσαι ιδιώτης και απόλαυσε την ιδιοκτησία οχήματος όπως ακριβώς της αξίζει.

Μόνο με ευχάριστες βόλτες και απόλυτη εξασφάλιση αλλά χωρίς αναιτιολόγητα έξοδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook