Το νέο crossover της Nissan θα σας πάρει τα μυαλά!

Ξεκινάει μέσα στη χρονιά η παραγωγή του. Οι πωλήσεις θα περιοριστούν αρχικά στη Λατινική Αμερική

|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Nissan ανακοίνωσε ότι η θα ξεκινήσει την παραγωγή ενός νέου  crossover που θα βασίζεται στο concept Kicks   που γνωρίσαμε το 2014 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο, ενώ θα διατηρήσει το όνομα Kicks  και για την έκδοση παραγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Kicks Concept  αποτελεί προϊόν της συνεργασίας μεταξύ των  σχεδιαστικών κέντρων Nissan Design America (NDA) στο San Diego και Nissan Design America  στο Rio (NDA-R), υπό την εποπτεία του Παγκόσμιου Κέντρου Σχεδιασμού της Nissan στην Ιαπωνία. Σήμερα, οι συγκεκριμένες ομάδες σχεδιασμού ασχολούνται με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του εν λόγω μοντέλου παραγωγής.

Εκτός από το λανσάρισμα του νέου μοντέλου στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, η Nissan συνεχίζει να μελετά τις επιχειρηματικές συνθήκες  για το ενδεχόμενο πώλησης του Kicks και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της Υφηλίου, υπογραμμίζοντας έτσι  την ηγετική φυσιογνωμία της φίρμας στα Crossover.

Το Kicks θα πωλείται σε παγκόσμιο επίπεδο, αρχής γενομένης από τις αγορές της Λατινικής Αμερικής, εντός του 2016 και σταδιακά θα επεκταθούν σε όλο τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook