Απίστευτο ξεκατίνιασμα Τραμπ - Στόρμι Ντάνιελς στο Twitter

Κανονικό "ξεκατίνιασμα" και δη δημόσιο για Ντόναλντ Τραμπ και Στόρμι Ντάνιελς στο Twitter. Ο Τραμπ της επιτέθηκε αποκαλώντας την "αλογομούρα" και εκείνη απάντησε.

apisteuto-ksekatiniasma-tramp---stormi-ntaniels-sto-twitter
SHARE THIS
0
SHARES

Κανονικό "ξεκατίνιασμα" και δη δημόσιο για Ντόναλντ Τραμπ και Στόρμι Ντάνιελς στο Twitter. Ο Τραμπ της επιτέθηκε αποκαλώντας την "αλογομούρα" και εκείνη απάντησε. 

Αφορμή ήταν δικαστική απόφαση που απέρριπτε αγωγή για δυσφήμιση εκ μέρους της Στόρμι Ντάνιελς.

«Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της Στόρμι Ντάνιελς κατά Τραμπ (επικαλούμενος επικεφαλίδα του Fox News). Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την Αλογομούρα και τον τριτοτέταρτο δικηγόρο της στη Μεγάλη Πολιτεία του Τέξας. Θα επιβεβαιώσει το γράμμα που αυτή υπέγραψε! Δεν ξέρει τίποτα για μένα, είναι μια απάτη!» έγραψε ο Τραμπ.

Η απάντηση της Στόρμι Ντάνιελς ήρθε τόσο με τον ίδιο τρόπο όσο και με το ίδιο ύφος. Χρησιμοποίησε τον απαξιωτικό όρο «μικρός» (tiny), κάνοντας προφανή παραπομπή των όσων έχει γράψει η ίδια στο βιβλίο της αλλά και όσων έκανε γνωστά στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ για το... μέγεθος του μορίου του Αμερικανού προέδρου. Όσο για τα περί «αλογομούρας», κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο για... ροπή προς την κτηνοβασία αφού έκανε σεξ μαζί της.

«Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω τον πρόεδρο. Εκτός από τα... κουσούρια του επιδεικνύει μίσος για τις γυναίκες και απώλεια αυτοελέγχου στο Twitter ξανά. Και πιθανότατα και μια ροπή προς την κτηνοβασία. Αποδέχομαι την πρόκληση, μικρέ».

Από κάτω βέβαια από τα "τιτιβίσματα" οι "ακόλουθοι" ξεσπάθωσαν.  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook