X

"Άσκηση στον Εργασιακό Χώρο": Ο υπουργός Παιδείας της Κύπρου κάνει γυμναστική στο προαύλιο του Υπουργείου [Βίντεο]

Σε ρυθμούς αερόβιας γυμναστικής κινήθηκε το προσωπικό του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού

Γράφει: TheToc team

Σε ρυθμούς αερόβιας γυμναστικής κινήθηκε το προσωπικό του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου, με τον υπουργό Πρόδρομο Προδρόμου να κάνει γυμναστική στο προαύλιο του υπουργείου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #Be Active 2021.

Όπως αναφέρει το SigmaLive, η Επιθεώρηση Φυσικής Αγωγής της Κύπρου διοργάνωσε "Άσκηση στον Εργασιακό Χώρο" εφαρμόζοντας στην πράξη τους στόχους της πανευρωπαϊκής εκστρατείας. με τον Υπουργό Παιδείας και άλλα στελέχη να γυμνάζονται υπό τις οδηγίες εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής.

Δείτε το βίντεο:

"Απαραίτητο να μην ξεχνάμε τη φυσική άσκηση"

Ο Υπουργός Παιδείας, μιλώντας στο προσωπικό σημείωσε ότι "έχει διαπιστωθεί πως στον χώρο της Ευρώπης σχεδόν ο μισός πληθυσμός, 46%, δεν έχει κανενός είδους φυσική άσκηση. Πρέπει λοιπόν να περάσουμε το μήνυμα ότι, μαζί με όλες τις άλλες ασχολίες που μπορεί να έχει ο καθένας/καθεμιά μας, είναι απαραίτητο να μην ξεχνάμε τη φυσική άσκηση. Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα".

Πηγή: Sigmalive