X

Bild: Βεβήλωσαν τον τάφο του Σόιμπλε - Έσκαψαν τρύπα βάθους 1,2 μέτρων

Η Bild αναφέρει ότι υπάλληλοι της πόλης ανακάλυψαν μια φρεσκοσκαμμένη τρύπα 1,20 μέτρα βάθους στον τάφο στο νεκροταφείο Waldbach της πόλης στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Γράφει: TheToc team

Προσπάθεια βεβήλωσης του τάφου του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αποκάλυψε η Bild.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε με το φως της ημέρας, το πρωί της Δευτέρας, όταν υπάλληλοι της πόλης ανακάλυψαν μια φρεσκοσκαμμένη τρύπα 1,20 μέτρα βάθους στον τάφο στο νεκροταφείο Waldbach της πόλης στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Η αστυνομία και η εισαγγελία του Όφενμπουργκ ερευνούν το περιστατικό.

Ο Manuel Hagel, επικεφαλής του CDU στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, δήλωσε στο BILD: "Αυτή η βεβήλωση των τάφων είναι απλώς αποκρουστική και αηδιαστική. Είναι ασεβές και κατάφωρη ασέβεια για έναν άνθρωπο που έχει θέσει τη ζωή του στην υπηρεσία της Γερμανίας.

Είναι καλό που η υπηρεσία κρατικής ασφάλειας θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να φέρει τους δράστες στη δικαιοσύνη. Οι σκέψεις μου είναι στην οικογένεια Σόιμπλε και όλους τους ανθρώπους που τον θρηνούν".

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε πέθανε πέρυσι σε ηλικία 81 ετών.

Διαβάστε Επίσης