
Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έδειξε το πόσο χυδαίος μπορεί να γίνει, όταν προσποιήθηκε ότι έκανε μια "σεξουαλική πράξη" σε ένα μικρόφωνο, κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής του ομιλίας, για τις Αμερικανικές Εκλογές 2024.
Ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν όταν συνέβη το περιστατικό- που φυσικά έχει γίνει viral- καθώς ολοκλήρωνε τις συγκεντρώσεις του σε όλη τη χώρα και τα τελευταία επιχειρήματά του για να γίνει πρόεδρος για δεύτερη φορά μετά τη θητεία του από το 2017-2021.
Ο Τραμπ βρισκόταν στην εξέδρα, επιχειρώντας να απευθυνθεί στο πλήθος όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχε πρόβλημα με τη βάση του μικροφώνου και άρχισε να διαμαρτύρεται γι’ αυτό, όπως το περιγράφει η Daily Mail.
Αλλά εν μέσω του παραπόνου που εξέφρασε για το μικρόφωνο, μια viral στιγμή της απογοήτευσής του έκανε το γύρο του διαδικτύου, όταν ο Αμερικανός έκανε κάτι αρκετά περίεργο και χοντροκομμένο.
Συγκεκριμένα, το κοινό που είχε συγκεντρωθεί στην εκδήλωση είχε αρχίσει να ζητωκραυγάζει τον πρώην πρόεδρο, τόσο που δεν μπορούσε να τον ακούσει λίγα λεπτά μετά την ομιλία του. Στη συνέχεια, ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για τον ηχητικό εξοπλισμό της προεκλογικής ομιλίας, λέγοντας: ''Το μικρόφωνο είναι απαίσιο ...Νομίζω ότι αυτό το μικρόφωνο είναι χάλια''.
Δέκα λεπτά αργότερα ξαναχλεύασε τον ηχητικό εξοπλισμό: "Δεν έχω κρατήσει ποτέ στη ζωή μου ένα μικρόφωνο τόσο πολύ. Αργότερα, όταν ο ήχος κόπηκε ξανά, απείλησε- δήθεν αστειευόμενος- ότι πρόκειται να δείρει το προσωπικό υπεύθυνο για τα ηχητικά της ομιλίας. "Θέλετε να με δείτε να χτυπάω κόσμο στα παρασκήνια; Τρελαίνομαι τόσο πολύ, που βράζω εδώ πάνω. Δουλεύω σαν τρελός με αυτό το ηλίθιο μικρόφωνο".
Και εκείνη τη στιγμή ο Τραμπ πιάνει στα χέρια του το σπασμένο μικρόφωνο και ούτε λίγο ούτε πολύ προσποιείται ότι κάνει σεξ μαζί του. Με τους οπαδούς του μάλιστα να τον χειροκροτούν ξέφρενα.
Όπως ήταν φυσικό το νέο ατόπημα του Τραμπ προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις. "Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το άτομο. Είναι πρόθυμος να κάνει ή να πει οτιδήποτε για να πάρει κάποιο χειροκρότημα από τη συκοφαντική του αίρεση", ανέφερε κάποιος σχολιαστής.
"Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Ο Τραμπ είναι αηδιαστικός, ανισόρροπος και ακατάλληλος να εκπροσωπεί τις Ηνωμένες Πολιτείες. Καταψηφίστε τον!" παρότρυνε κάποιος άλλος χρήστης του "X".
Υπήρξαν, βέβαια, και εκείνοι οι χρήστες στα social media που έσπευσαν να πάρουν το μέρος του Ντόναλντ Τραμπ, υπενθυμίζοντας τα σεξουαλικά σκάνδαλα που έχουν πρωταγωνιστήσει στελέχη των Δημοκρατικών στο παρελθόν, με μεγαλύτερο όλων εκείνο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον με την ασκούμενη βοηθό του Μόνικα Λεβίνσκι.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr