Σιδηροδρομικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής κοντά στο Μόναχο, στη νότια Γερμανία. Τρένο εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του τέσσερις επιβάτες και να τραυματιστούν δεκάδες, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild.
Το τοπικό τρένο εκτροχιάσθηκε βόρεια του χειμερινού θερέτρου Γκάρμις-Παρτενκίρχεν στην Βαυαρία και πολλά βαγόνια έχουν ανατραπεί.
Συνολικά, 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο δυστύχημα, δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Από τους τραυματίες οι 15 είναι πιο σοβαρά και νοσηλεύονται όπως μεταδίδει το Reuters.
Το τρένο ήταν σχεδόν γεμάτο επιβάτες, πολλοί από τους οποίους ήταν μαθητές, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Οι εισαγγελείς και η αστυνομία έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος και μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί πληροφορίες για τις ταυτότητες των νεκρών ή αν ο οδηγός βρίσκεται μεταξύ των θυμάτων.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr