
Το ζεύγος Μακρόν εντυπωσίασε το ζεύγος Τραμπ. Το δείπνο στο εστιατόριο "Ιούλιος Βερν" του Πύργου του Άιφελ τα είχε όλα, μπλε αστακό και χαβιάρι και στο πιάτο.. το Παρίσι. Σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια θα παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Πτώσης της Βαστίλης, αλλά και την συμπλήρωση 100 ετών από την είσοδο των ΗΠΑ στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Μία επέτειος στην οποία θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον οι δύο Πρώτες Κυρίες, η Μελάνια και η Μπριζίτ.
Μακρόν και Τραμπ θα παρακολουθήσουν από την Πλατεία Κονκόρντ την παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση που γίνεται στη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, στην οποία θα συμμετέχουν και 145 Αμερικανοί στρατιωτικοί.







Χθες η Μελάνια Τραμπ επισκέφθηκε μαζί με την Μπριζίτ Μακρόν τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων και έκαναν μια σύντομη κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των τουριστών στο Παρίσι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr