Οταν ο Ντόναλντ Τραμπ άπλωνε χέρι και στην Μις Φινλανδία

Η Μις Φινλανδία 2006 καταγγέλλει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ την παρενόχλησε σεξουαλικά στα παρασκήνια της εκπομπής του Ντέιβιντ Λετερμαν.

SHARE THIS
0
SHARES

Το μακρύ χέρι του Ντόλαντ Τραμπ είχε φτάσει μέχρι τα οπίσθια της Μις Φινλανδία. Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλει η ίδια η Νίνι Λάκσονεν,. 30 ετών σήμερα, η οποία προστίθεται στην ήδη μεγάλη λίστα γυναικών που δηλώνουν ότι έχουν πέσει θύματα παρενόχλησης από τον δισεκατομμυριούχο.

Μιλώντας στην Φινλανδική εφημερίδα Ιλτα- Σάνοματ, η Νίνι Λάκσονεν είπε ότι η παρενόχληση έγινε στα παρασκήνια της δημοφιλούς εκπομπής του Ντέιβιντ Λέτερμαν στις 26 Ιουλίου του 2006 λίγο πριν την διεξαγωγή του διαγωνισμού Μις Υφήλιος που χρηματοδοτούσε ο ίδιος ο Τραμπ.

“Μου χούφτωσε τα οπίσθια” είπε η Λάκσονεν και χαρακτηρίζει τον Τραμπ “γλοιώδη”. “Δεν νομίζω να το είδε κάποιος. Τινάχτηκα πάνω και σκέφτηκα τι γίνεται εδώ πέρα;”

Το πρακτορείο Reuters προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την πρώην Μις Φινλανδία αλλά δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μαζί της.

Η Λάκσονεν είναι η τελευταία σε μια μεγάλη σειρά γυναικών – πολλές από τις οποίες είχαν πάρει μέρος σε καλλιστεία που είχε διοργανώσει στο παρελθόν ο Ντόναλντ Τραμπ – που καταγγέλλουν τον δισεκατομμυριούχο υποψήφιο πρόεδρο για σεξουαλική παρενόχληση.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook