Μια νέα μαρτυρία από θύμα του Τζέφρι Έπσταϊν, φέρνει ξανά στο προσκήνιο σοβαρές καταγγελίες γύρω από τον πρίγκιπα Άντριου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της "Sun", η Σάρα Κέλεν κατέθεσε ότι είχε δειπνήσει με τον πρίγκιπα Άντριου στο Μπάκιγχαμ, αλλά και ότι είχε παρευρεθεί στα 18α γενέθλια της πριγκίπισσας Βεατρίκης το 2006 στο κάστρο του Ουίνδσορ.
Σύμφωνα με την ίδια, ήταν η πρώτη φορά που θύμα του Έπσταϊν αποκαλύπτει ότι είχε βρεθεί σε βασιλικές κατοικίες.
Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στην Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των ΗΠΑ, η Σάρα Κέλεν περιέγραψε πως την είχαν οδηγήσει στο ιδιωτικό διαμέρισμα του πρίγκιπα Άντριου.
Παρά τις σοκαριστικές συνθήκες γύρω από τη σχέση της με τον Έπσταϊν, η ίδια τόνισε ρητά ότι δεν βίωσε καμία ανάρμοστη συμπεριφορά από τον πρώην πρίγκιπα.
Θύμα του Τζέφρι Έπσταϊν: "Δεν υπήρξε κανένα ακατάλληλο περιστατικό από τον πρίγκιπα Άντριου"
"Δεν υπήρξε κανένα ακατάλληλο περιστατικό από τον Άντριου", είπε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της σχετικά με τον βασιλικό γαλαζοαίματο.
Ο πρίγκιπας Άντριου έχει κατηγορηματικά αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη ή κακοποίηση, ενώ το Παλάτι έχει εκδώσει δήλωση υπενθυμίζοντας ότι "οι σκέψεις και η μέγιστη συμπάθειά τους είναι και θα παραμείνουν με τα θύματα και επιζώντες κάθε μορφής κακοποίησης".
Η υπόθεση αναδεικνύει για πρώτη φορά ότι θύματα του Έπσταϊν είχαν πρόσβαση σε βασιλικές κατοικίες και συμμετείχαν σε εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας, προσθέτοντας νέα διάσταση στις έρευνες για τον Τζέφρι Έπσταϊν και τους συνεργάτες του.
Η μαρτυρία της έρχεται να φωτίσει πλευρές του σκανδάλου Έπσταϊν που μέχρι σήμερα παρέμεναν άγνωστες, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο τη σχέση του πρώην πρίγκιπα με τον περιβάλλον του πολυεκατομμυριούχου παιδεραστή.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

