
Το μακελειό στη Νίκαια της Γαλλίας σχολίασαν όπως είναι φυσικό οι δύο υποψήφιοι για την προεδρεία των ΗΠΑ.
Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον, μιλώντας στην εκπομπή The O’Reilly Factor του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, χαρακτήρισε «τραγικό ότι η Γαλλία βιώνει σε υπερθετικό βαθμό τη βία και την τραγωδία. Είναι απαραίτητο να σταθούμε δυναμικά στο πλευρό των Γάλλων. Είναι ένας πόλεμος κατά των τρομοκρατικών ομάδων, των ακραίων αυτών τζιχαντιστικών ομάδων».
Σε συνέντευξή του στην ίδια εκπομπή, ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλτ Τραμπ, υπογράμμισε: «Είναι πόλεμος» ενώ, με ανάρτησή του στο Twitter, ανακοίνωσε την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα ανακοίνωσης του ονόματος του υποψηφίου αντιπροέδρου του,
«Μετά την τρομερή επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας, αναβάλλω τη συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση του ονόματος του υποψηφίου αντιπροέδρου», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος προτείνει τη δραστηριοποίηση του ΝΑΤΟ κατά των τζιχαντιστών, υποστηρίζοντας ότι η συμμαχία θα πρέπει ν' αξιοποιηθεί «για έναν σκοπό».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr