
Στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον Νικολά Σαρκοζί είναι αφιερωμένο το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του γαλλικού περιοδικού Marianne.
Όπως αναφέρεται στο editorial του περιοδικού το εξώφυλλο είναι αφιερωμένο στην μεγάλη «επιστροφή» που πραγματοποίησαν δύο τελείως διαφορετικοί άνδρες. Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος είναι και ο επικρατέστερος υποψήφιος για το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί. Και οι δύο επέστρεψαν μετά από κάποια περίοδο απουσίας στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Ο πρώτος με την ερμηνεία του στην ταινία «The Revenant», ο δεύτερος με την επάνοδό του στα πολιτικά πράγματα της Γαλλίας αλλά και το αυτοβιογραφικό βιβλίο που κυκλοφόρησε, το οποίο έχει ήδη γίνει best-seller.

Στο εξώφυλλο του Marianne, ο Σαρκοζί εμφανίζεται ως άλλος Ντι Κάπριο στην ταινία «The Revenant», ενώ στη σχετική λεζάντα αναφέρονται με μία εμφανή δόση χιούμορ τα εξής: «Τον είχαν για νεκρό, ζητά εκδίκηση».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr