Αναβολή ενός έτους πήραν οι κατηγορούμενοι των επεισοδίων στη Μυτιλήνη

Για τις 4 Απριλίου του 2019 αναβλήθηκε η δίκη των πέντε από τους εννέα συλληφθέντες για τα σοβαρά επεισόδια στη Μυτιλήνη, την ημέρα επίσκεψης του πρωθυπουργού.

anaboli-enos-etous-piran-oi-katigoroumenoi-twn-epeisodiwn-sti-mutilini
SHARE THIS
0
SHARES

Για τις 4 Απριλίου του 2019 αναβλήθηκε η δίκη των πέντε από τους εννέα συλληφθέντες για τα σοβαρά επεισόδια στη Μυτιλήνη, την ημέρα επίσκεψης του πρωθυπουργού, το βράδυ της Πέμπτης 3 Μαΐου.

Ένας από τους κατηγορουμένους για λόγους υγείας εισήχθη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και ο δικηγόρος του ζήτησε και πήρε αναβολή της υπόθεσης.

Και οι πέντε, κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες φθορές και απόπειρες σωματικής βλάβης. Δυο από τους εννέα συλληφθέντες εκείνο το βράδυ είναι κατηγορούμενοι για απλή εξύβριση και παραπέμφθηκαν να δικαστούν χωριστά, ενώ διαχωρίστηκε η δίκη δυο εκ των συλληφθέντων γιατί ως ανήλικοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν από δικαστήριο ανηλίκων.

Ας σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες, είχε μετά την απολογία τους προσδιοριστεί να δικασθούν την Δευτέρα 7 Μαΐου, η εκδίκαση όμως είχε αναβληθεί για σήμερα λόγω έλλειψης αίθουσας για να συνεδριάσει το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook