Follow us

«Αντάρτικο πόλης» από τους αναρχικούς με θεατή την ΕΛ.ΑΣ.

Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη αίσθηση είναι η εικόνα παράλυσης και ανικανότητας που εκπέμπει η Ελληνική Αστυνομία.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
«Αντάρτικο πόλης» από τους αναρχικούς με θεατή την ΕΛ.ΑΣ.

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν τα έκτροπα και οι καταστροφές που προκαλούν σε Αθήνα και επαρχία οι αναρχικοί, αντιδρώντας στη μεταγωγή από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Λάρισας του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, που κατηγορείται για τα τρομοδέματα στον Λουκά Παπαδήμο και στους ευρωπαίους αξιωματούχους.

Πόλεμος με τα ΜΑΤ, μολότοφ, σπάσιμο βιτρινών καταστημάτων, εμπρησμός ΙΧ, βανδαλισμοί με σπρέι και καταλήψεις συνθέτουν το παζ των συνεχόμενων μπάχαλων σε μια υπόθεση που εξελίσσεται χειρότερα από εκείνες της Ηριάννας ή του Ρωμανού.

Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη αίσθηση είναι η εικόνα παράλυσης και ανικανότητας που εκπέμπει η Ελληνική Αστυνομία, η οποία εμφανίζεται για άλλη μια φορά να κοιτάει άπραγη τις καταστροφές και να επικαλείται αστείες δικαιολογίες ότι ...έβρεχε.

Χθες το απόγευμα ο απεργός πείνας και δίψας Κ. Γιαγτζόγλου διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Λάρισας. «Το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται υπό το καθεστώς απεργίας πείνας και δίψας ήδη στο νοσοκομείο, σημαίνει ότι οι χειρότεροι φόβοι μας για κίνδυνο της ζωής του, έχουνε επιβεβαιωθεί» δήλωσε ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Σημειώνεται ότι μετά τις καταστροφές σε καταστήματα της Ερμού, την κατάληψη στην εφημερίδα «Αυγή», τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη έξω από το ΑΠΘ και τις επιθέσεις στην Πάτρα, οι αναρχικοί επιδόθηκαν σε νέο μπαράζ καταδρομικών επιθέσεων στην Ξάνθη, την αχαϊκή πρωτεύουσα αλλά και την Αθήνα.

Αναρχικοί: Θα χτυπήσουμε και πάλι απόψε

Νέο γύρο επιθέσεων, που θα ακολουθήσει απόψε το βράδυ, προαναγγέλλουν οι αναρχικοί "σύντροφοι" του έγκλειστου στις Φυλακές Λάρισας, Ντίνου Γιαγτζόγλου.

Επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει συντονισμός και ενορχηστρωτές πίσω από το μπαράζ επιθέσεων, που κορυφώθηκαν τη νύχτα με την "βροχή" από μολότοφ εναντίον διμοιρίας ΜΑΤ στα Εξάρχεια, οι ίδιοι δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν, ενώ στρέφονται και εναντίον της κυβέρνησης:

«Ένα κύμα που θα σαρώσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνει τον Δεκέμβρη του 2008 μια ευχάριστη ανάμνηση για τους μπάτσους αν ο Ντίνος πάθει το παραμικρό. Αυτή τη φορά θα χυθεί αίμα αν πεθάνει ο Ντίνος... Είμαστε πολλοί, είμαστε οργισμένοι...»

«Μπάχαλα» διαρκείας από αναρχικούς για τον Γιαγτζόγλου

Μπαράζ επιθέσεων όλων των τύπων σημειώνονται εδώ και ημέρες σε σχεδόν όλη τη χώρα. Μπογιές και φθορές σε τράπεζες, καταστήματα και εκκλησίες. Μολότοφ και γκαζάκια όλη τη νύχτα.

Η Αστυνομία προχώρησε σε ελάχιστες προσαγωγές σε μία περίπτωση αλλά σε όλες τις άλλες οι δράστες εξαφανίστηκαν ανενόχλητοι, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο, ειδικά με το δεδομένο ότι σε μία περίπτωση οι αναρχικοί στην Ερμού έφτασαν ανενόχλητοι ως την Καπνικαρέα.

Όλες οι επιθέσεις εκτιμάται πως εντάσσονται στην αντίδραση του αναρχικού - αντιεξουσιαστικού χώρου για τον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

Αυτή τη στιγμή (Τετάρτη πρωί) βρίσκεται σε εξέλιξη κατάληψη στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στον Βόλο. Το αναφέρουν στην ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η κατάληψη, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης "σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου".

Στις 3.50 τα ξημερώματα σημειώθηκε επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή. Ομάδα ατόμων έσπασε την τζαμαρία και πέταξε φωτοβολίδα στα γραφεία του κόμματος.

«Αντάρτικο πόλης» από τους αναρχικούς με θεατή την ΕΛ.ΑΣ.

Μολότοφ στο Πολυτεχνείο

Επίσης, σημειώθηκε νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης από κουκουλοφόρους έξω από το Πολυτεχνείο.

Έχοντας ως ορμητήριο το ιστορικό ίδρυμα οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που εκτελούσε υπηρεσία στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή συλλήψεις.

Η αρχή όλου αυτού του "ξεσπάσματος" έγινε στην οδό Ερμού, όταν ομάδα αγνώστων έσπασε 11 τζαμαρίες καταστημάτων μέχρι και την Καπνικαρέα. Οι επιθέσεις έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης, υπήρξαν δύο προσαγωγές αλλά αφέθησαν ελεύθεροι.

Ούτε η νύχτα της Τετάρτης, ξημερώματα Πέμπτης, ήταν ήρεμη.

Σημειώθηκε σειρά εμπρησμών αυτοκινήτων σε αρκετές περιοχές της Αθήνας, αλλά και σε τράπεζα. Στο στόχαστρο μπήκαν συνολικά τέσσερα οχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία:

Κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στα Άνω Λιόσια Αττικής.

Κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Ηπείρου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αττικής.

Κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Παναγίας Γρηγορούσης και Λιοσίων στο δήμο Αχαρνών Αττικής.

Κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Ωρομέδοντος στην περιοχή της Άνω Κυψέλης στην Αθήνα.

Επίσης, επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι σε ATM στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εξωτερικό χώρο τράπεζας, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης στην Αττική.

«Αντάρτικο πόλης» από τους αναρχικούς με θεατή την ΕΛ.ΑΣ. - εικόνα 2

«Αντάρτικο πόλης» από τους αναρχικούς με θεατή την ΕΛ.ΑΣ. - εικόνα 3

Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου άγνωστοι στην Πάτρα αυτή τη φορά γέμισαν με μπογιές και συνθήματα όλο το κέντρο. Η περίπου 20 ατόμων ομάδα έβαψε με σπρέι, καταστήματα, τράπεζες και εκκλησίες.

Στην πλατεία Γεωργίου δεν άφησαν χωρίς συνθήματα ούτε το δημοτικό θέατρο Απόλλων.

«Αντάρτικο πόλης» από τους αναρχικούς με θεατή την ΕΛ.ΑΣ. - εικόνα 4

«Αντάρτικο πόλης» από τους αναρχικούς με θεατή την ΕΛ.ΑΣ. - εικόνα 5

«Αντάρτικο πόλης» από τους αναρχικούς με θεατή την ΕΛ.ΑΣ. - εικόνα 6

Το πρωί της Τρίτης, λίγο μετά τις 11.30, περίπου 40 αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας "Αυγή" στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

«Αντάρτικο πόλης» από τους αναρχικούς με θεατή την ΕΛ.ΑΣ. - εικόνα 7

Διαβάστε το κείμενο των αντιεξουσιαστών για την Αυγή

Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης υπήρξε επίθεση στο γραφείο της καθηγήτριας εγκληματολογίας Χριστίνας Ζαραφωνίτου στο Πάντειο από άτομα του αναρχικού χώρου ως αλληλεγγύη τον Κ. Γιαγτζόγλου.

Στην ανάληψη ευθύνης που εστάλη σε γνωστό διαδκτυακό τόπο αναφέρεται μεταξύ άλλων:

"Σήμερα, 28/2 επιτεθήκαμε στο γραφείο της διευθύντριας-καθηγήτριας του μεταπτυχιακού της εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ως ένδειξη ελάχιστης αλληλεγγύης στον σύντροφό μας και απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου που αυτή τη στιγμή βλέπει τον θάνατο με τα ίδια του τα μάτια ενώ το σώμα του στραγγίζεται κυριολεκτικά μέσα στα κολαστήρια της ελληνικής δημοκρατίας. Το μόνο που απαιτεί ο Ντίνος είναι να μεταφερθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού για να μπορεί να βρίσκεται κοντά στον δικηγόρο, τους συντρόφους του και τα φιλικά του πρόσωπα.
Το υπουργείο δικαιοσύνης και συγκεκριμένα το κάθαρμα που λέγεται Φυτράκης παίζουν με τα νεύρα ενός ολόκληρου κόσμου εντός και εκτός των φυλακών που βλέπουν ένα άτομο που δίνει στον αγώνα νου ψυχή και σώμα να χάνεται.

Ο στόχος μας συνδέεται άμεσα με την υπόθεση του Ντίνου και όλων όσων έχουν τσακιστεί κάτω από την τρομό-αντζέντα."

Η Φράξια Αναρχικών χτύπησε τράπεζες

"Ως μια ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης" στον Κ. Γιαγτζόγλου χαρακτηρίζει η Φράξια Αναρχικών τις επιθέσεις με σφυριά σε τραπεζικά υποκαταστήματα. Συνολικά χτυπήθηκαν δύο τράπεζες στη Γλυφάδα και στο Ελληνικό.

Περισσότερα διαβάστε εδώ

Οι αναρχικοί τα σπάνε και η ΕΛΑΣ τους ...παρακολουθεί

Εντολές περιφρούρησης και επιφυλακής των αστυνομικών δυνάμεων για το ενδεχόμενο καταδρομικών επιθέσεων στο κέντρο της Αθήνας και στην οδό Ερμού είχε δώσει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οι εντολές και οδηγίες είχαν δοθεί στους αρμόδιους αξιωματικούς, λίγες ημέρες πριν την επίθεση των αντιεξουσιαστών που έπιασαν στον ύπνο την αστυνομία, καθώς η περιπολία τους ήταν στατική λόγω… βροχής, σε ένα από τα- άλλοτε- πιο καλά φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας σε απόσταση αναπνοής από τη Βουλή!

Σύμφωνα με πηγές από την Κατεχάκη, από το Αρχηγείο της Αστυνομίας είχαν διαβιβαστεί πληροφορίες πως επίκειται νέα επίθεση κουκουλοφόρων στο όνομα του Ντίνου Γιαγτζόγλου, κατηγορούμενου για την αποστολή τρομοφακέλου στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, υπόθεση που εξελίσσεται καταστροφικά σαν αυτές της Ηριάννας και του Νίκου Ρωμανού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε ζητηθεί από την ΓΑΔΑ να στηθούν ομάδες «παρατηρητών» έξω από την πρυτανεία του ΕΚΠΑ όπου εξελίσσεται η «ανενόχλητη» κατάληψη αντιεξουσιαστών, ούτως ώστε να ελέγχονται τυχόν ύποπτες κινήσεις τους ή κάποια «εξόρμηση» πολλών ατόμων που ενδεχομένως να ετοίμαζαν κάτι.

Παρά τις πληροφορίες τα μέτρα τάξης της ΕΛ.ΑΣ. απέτυχαν παταγωδώς, καθώς η ομάδα κουκουλοφόρων κατέφερε να φτάσει στην Καπνικαρέα χωρίς να τους σταματήσει κανείς και να σπάσει 11 καταστήματα, ενώ θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να επέστρεψαν στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών που φέρεται να έχει μετατραπεί σε… ορμητήριό τους. Αρμόδιοι αξιωματικοί ερωτώμενοι γιατί δεν έγινε κάποια επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. απάντησαν πως «έβρεχε» και μία ομάδα ΔΙ.ΑΣ όπως και μία διμοιρία των ΜΑΤ ήταν εκείνη τη στιγμή «στατικές».

Η βροχή, που στα βίντεο της καταστροφικής διέλευσης των κουκουλοφόρων δεν είναι ορατή, χρησιμοποιείται για ακόμη μία φορά ως… αιτία αναποτελεσματικότητας από την Αστυνομία, όπως ακριβώς είχε γίνει όταν τρομοκράτες τα ξημερώματα της Δευτέρας επιτέθηκαν με αμυντική χειροβομβίδα στο Αστυνομικό Τμήμα της Καισαριανής και θεωρούσαν πως είχε γίνει έκρηξη… λάμπας!

Η καταδρομική επίθεση κατεγράφη από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων, υλικό το οποίο έχουν στα χέρια τους οι άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας και διερευνούν καθώς ορισμένοι αντιεξουσιαστές της ομάδας «Αναρχικοί/ες» που ανέλαβαν την ευθύνη ξέχασαν τις… κουκούλες και τα κράνη τους. Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στις φωτό- ντοκουμέντο που δημοσιεύει σήμερα ο «Ε.Τ.» οι αντιεξουσιαστές περνούν από την οδό Καπνικαρέας τρέχοντας και σπάνε με βαριοπούλες και λοστούς ό, τι βρίσκουν στο πέρασμά τους.

Οι αναρχικοί ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου κείμενο με το οποίο χλεύασαν την ΕΛ.ΑΣ. τονίζοντας πως κινήθηκαν αρκετά κοντά στους αστυνομικούς που δεν τους εντόπισαν, κλείνοντας την ανακοίνωσή τους με την απειλητική φράση «θα γίνουμε ο εφιάλτης σας!». «Επιτεθήκαμε χτες βράδυ στην καρδιά της μητρόπολης, στο κέντρο της Αθήνας λίγα μέτρα πιο κάτω από σταθερή σκοπιά δυνάμεων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διμοιρίας ΜΑΤ και σπάσαμε διάφορα καταστήματα χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο κύμα αλληλεγγύης που έχει ξεσπάσει για τον αιχμάλωτο σύντροφο μας απεργό πείνας και δίψας Κ. Γιαγτζόγλου και που θα ισοπεδώσει την πόλη όσο καθυστερούν την απάντηση στο δίκαιο αίτημα του για μεταγωγή στη δικαστική φυλακή του Κορυδαλλού», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αντιεξουσιαστές.

Φωτό: Ευρωκίνηση, ΑΠΕ / ΜΠΕ, INTIMEnews, Patrastimes.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Ένα από τα πιο τίμια σουβλάκια της Αθήνας: Γιατί όλοι τρώνε σε αυτό το μέρος στο Κουκάκι

Ένα κλασικού τύπου, παραδοσιακό σουβλατζίδικο στην οδό Πετμεζά κάνει εσχάτως σουξέ.

ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΤΟΥ 24 Σεπ 2025 | 15:39

Ψεύτικη ταυτότητα δήλωσε ο 24χρονος που επιτέθηκε με ψαλίδι σε γυναίκα και δάγκωσε αστυνομικό – Είχε ήδη συλληφθεί 7 φορές

Ο 24χρονος με καταγωγή, κατά δήλωσή του, από την Παλαιστίνη που επιτέθηκε με γυναίκα σε ψαλίδι έχει βαρύ ποινικό παρελθόν και έδωσε ψευδή στοιχεία.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 Σεπ 2025 | 14:06

Πάτρα: Αστυνομικός εμβόλισε το αυτοκίνητο του αδελφού του, τον χτύπησε με λοστό και εξαφανίστηκε

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα, με πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό, ο οποίος πλέον καταζητείται από τους ίδιους του τους συναδέλφους.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 24 Σεπ 2025 | 12:54
ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 24 Σεπ 2025 | 11:43
ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 23 Σεπ 2025 | 14:31

Επίθεση με γροθιές σε 14χρονο έξω από σχολείο στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι

Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν για επίθεση σε 14χρονο και οδηγούνται στον εισαγγελέα.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 23 Σεπ 2025 | 10:27

Eισβολή κακοποιών σε εταιρεία στον Ασπρόπυργο – Έριξαν πόρτα με ΙΧ για να φτάσουν στο χρηματοκιβώτιο

Τέσσερις δράστες εμβόλισαν πόρτα εταιρείας στον Ασπρόπυργο για να φτάσουν στο χρηματοκιβώτιο.

ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ 22 Σεπ 2025 | 15:26

Ελεύθερη αφέθηκε η 62χρονη στη Βοιωτία που έθαψε τη μητέρα της σε στάβλο- Υπό διερεύνηση το πώς πέθανε η γυναίκα

Η 60χρονη γυναίκα ζητούσε επίμονα να μάθει τι λέγεται για την ίδια στα μέσα ενημέρωσης.

ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ 22 Σεπ 2025 | 13:09

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρό βρέφος 2,5 μηνών στις Καλύβες Αποκορώνου - Το πλάκωσαν οι γονείς στον ύπνο τους

Ο 28χρονος άνδρας και η 26χρονη σύντροφός του μόλις αντιλήφθηκαν ότι το παιδί τούς δεν είχε τις αισθήσεις του, ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ 22 Σεπ 2025 | 13:06

Θεσσαλονίκη: Έσφαξε αρνί στο Σέιχ Σου για να τιμήσει το κουρμπάνι - Κακουργηματική δίωξη σε 51χρονο

Αστυνομικοί εντόπισαν το ζώο κρεμασμένο σε κλαδί δέντρου και συνέλαβαν τον άντρα, ενώ δίπλα του εντόπισαν και το μαχαίρι.

ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΕ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ 19 Σεπ 2025 | 11:36

Πανικός στον Πειραιά: Μαχαίρωσαν συγγενή ιδιοκτήτη σχολής οδηγών

Τρεις άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, χτύπησαν με μαχαίρι συγγενή ιδιοκτήτη σχολής οδηγών στον Πειραιά.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 19 Σεπ 2025 | 07:44

Πάτρα: Αστυνομικός χτύπησε... αστυνομικό στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα [βίντεο]

Ένταση ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα στην Πάτρα. Ένταση και ανάμεσα σε αστυνομικούς και... αστυνομικούς.

ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΟΠΛΑ 17 Σεπ 2025 | 15:53
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 17 Σεπ 2025 | 13:28

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ΕΛΑΣ επικοινώνησε με την οικογένειά του για τα απειλητικά μηνύματα στη γυναίκα του, Μαράια

Επικοινωνία αστυνομίας οικογένειας Γιάννη Αντετοκούνμπο για τις απειλές σε βάρος της συζύγου του

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΙΔΕΣ 17 Σεπ 2025 | 10:43

Bullying στην Πάτρα: Ανήλικες εξανάγκασαν 13χρονη να τους φιλήσει τα πόδια ενώ τη βιντεοσκοπούσαν

Τέσσερις ανήλικες εξανάγκασαν το θύμα τους έξω από γυμνάσιο στην Πάτρα, να σκύψει και να τους φιλήσει τα πόδια ενώ βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ 17 Σεπ 2025 | 09:48

Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 15χρονο στο Παγκράτι

Ένας 15χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άλλους ανήλικους στο Παγκράτι.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16 Σεπ 2025 | 22:45

Άγριο ξύλο στη Μαδρίτη: Οπαδοί της Μαρσέιγ συγκρούστηκαν με την αστυνομία πριν το ματς με τη Ρεάλ [βίντεο]

Περισσότεροι από 1.500 άνδρες των σωμάτων ασφαλείας συμμετείχαν στην επιχείρηση για την τήρηση της τάξης και τον έλεγχο των οπαδών της γαλλικής ομάδας, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε

ΒΙΑ 16 Σεπ 2025 | 13:24

Έφηβοι "διέλυσαν" σχολική βιβλιοθήκη προκαλώντας ζημιές χιλιάδων δολαρίων: Οι μητέρες τους τους παρέδωσαν στην αστυνομία

Βανδάλισαν το σχολείο τους αλλά οι μητέρες τούς τους αναγνώρισαν από το βίντεο στις κάμερες ασφαλείας και τους παρέδωσαν στην αστυνομία.

ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ 16 Σεπ 2025 | 12:06

Κορυδαλλός: Επίθεση τσαντάκια σε 26χρονη - Τη χτύπησε όταν αντιστάθηκε και εκείνη τον έριξε από τη μηχανή του

Τσαντάκιας επιτέθηκε και χτύπησε 26χρονη στον Κορυδαλλό, όταν εκείνη αντιστάθηκε.

ΕΦΤΙΑΞΕ ΒΙΝΤΕΟ 16 Σεπ 2025 | 10:42

Λάρισα: 13χρονος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία με τεχνητή νοημοσύνη σε βάρος 11χρονου

Ένας μαθητής Α' γυμνασίου μόλις 13 ετών κατηγορείται για παιδική πορνογραφία στη Λάρισα.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16 Σεπ 2025 | 10:41

Ρόδος: Εντοπίστηκαν 17 "φιξάκια" σε αυλή σχολείου

Σε αυλή σχολείου στη Ρόδο εντοπίστηκαν 17 φιξάκια κοκαϊνης.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ 14 Σεπ 2025 | 22:21
14 Σεπ 2025 | 18:33

Βίντεο από τη συμπλοκή Ισραηλινών και Παλαιστινίων στο Σύνταγμα – Πέντε συλλήψεις

Από το σημείο περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν 6 κοντάρια, εκ των οποίων 2 φέρουν τη σημαία της Παλαιστίνης.

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ 14 Σεπ 2025 | 16:45

Συναγερμός στους Αμπελόκηπους: Απειλητικό mail για εκρηκτικό μηχανισμό σε σούπερ μάρκετ

Έκλεισαν για ώρα δρόμοι στους Αμπελόκηπους μετά το απειλητικό mail για βόμβα σε κατάστημα.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 13 Σεπ 2025 | 22:45

Παλαιστίνιοι και Ισραηλινοί ήρθαν στα χέρια στην πλατεία Συντάγματος

Ένας 29χρονος τραυματίστηκε ελαφρά σε συμπλοκή μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστίνιων στο Σύνταγμα.

ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ 13 Σεπ 2025 | 21:27

Θεσσαλονίκη: Ανήλικη εκδιδόταν μέσω του διαδικτύου - Την παρότρυνε φίλη της - Συνελήφθη 30χρονος "πελάτης"

Μία ενήλικη στη Θεσσαλονίκη παρότρυνε την ανήλικη φίλη της να εκδίδεται μέσω του διαδικτύου.

ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 12 Σεπ 2025 | 13:14

Αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι για όπλα και... 14 ηχεία – Οκτώ συλλήψεις [βίντεο]

Η αστυνομία πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή επιχείρηση στο Ζεφύρι.

ΤΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ 11 Σεπ 2025 | 23:19

Πρώτο κουδούνι: Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. σε σχολικά λεωφορεία σε όλη την Ελλάδα - Πάνω από 200 παραβάσεις

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ελέγχθηκαν 1.702 σχολικά λεωφορεία και βεβαιώθηκαν 203 παραβάσεις

ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΧΜΗΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 11 Σεπ 2025 | 15:39

Πετράλωνα: Συνελήφθησαν τρία άτομα γιατί χτύπησαν 17χρονο σε σχολείο

Στις περίπου 10:30, μια παρέα τεσσάρων νεαρών προσέγγισε τον 17χρονο εντός του σχολείου και του επιτέθηκαν σωματικά απειλώντας τον με αιχμηρό αντικείμενο.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 11 Σεπ 2025 | 11:29

Ψυχικό: Βρέθηκαν ανθρώπινο κρανίο και οστά πάνω σε βράχο

Ανθρώπινα οστά και κρανίο εντοπίστηκαν πάνω σε βράχο στο Ψυχικό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ 10 Σεπ 2025 | 14:09

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 55χρονος με χιλιάδες χάπια Ecstasy

Οι αστυνομικοί πιστοποίησαν την εγκληματική του δράση, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ 10 Σεπ 2025 | 11:06

Συμπλοκή Ρομά στο Πάρκο Τρίτση: Σφαίρες σε αυτοκίνητα και τοίχους – Βρέθηκαν 17 κάλυκες

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ Ρομά στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 08 Σεπ 2025 | 12:27

Επεισοδιακή καταδίωξη 20χρονου γόνου επιχειρηματικής οικογένειας στο κέντρο της Αθήνας – Χτύπησε αστυνομικό

Σκηνές από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνιστή έναν 20χρονο γιο επιχειρηματία.

Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ 08 Σεπ 2025 | 10:01

"Ιερή" απάτη στα Καλάβρυτα: Ηγούμενος μονής προσπάθησε να πουλήσει 17 βυζαντινές εικόνες και ευαγγέλια για 200.000 ευρώ

Ο ηγούμενος της μονής του Μεγάλου Σπηλαίου επιχείρησε να πουλήσει 17 βυζαντινές εικόνες.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 06 Σεπ 2025 | 15:59

"Περιστατικό ομηρίας" στη ΔΕΘ: Η εντυπωσιακή άσκηση των ΕΚΑΜ [βίντεο]

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα "κομάντος" της ΕΛ.ΑΣ. συλλαμβάνουν τον κακοποιό και απελευθερώνουν την όμηρο, την οποία οδηγούν με ασφάλεια σε υπηρεσιακό βανάκι.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 06 Σεπ 2025 | 08:34

Αστακός το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ - "Αίαντας", 2.500 αστυνομικοί, drones και κάμερες

Θα βρίσκονται επί ποδός όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Θεσσαλονίκης, ενώ διμοιρίες μετακινήθηκαν από γειτονικούς νομούς, αλλά κι από υπηρεσίες της Αττικής.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΕΛΑΣ 04 Σεπ 2025 | 09:11

Δημογλίδου για του Κρητικούς μαφιόζους: "Έρχονται και άλλες συλλήψεις" - Πότε ξεκίνησαν οι έρευνες

Σήμερα απολογούνται οι πρώτοι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη μεγάλη εγκληματική οργάνωση της Κρήτης.

03 Σεπ 2025 | 10:54
ΕΠΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 29 Σεπ 2025 | 20:48

Τραγωδία στην Αντίπαρο: Νεκρός πατέρας 2 παιδιών που καταπλακώθηκε από σκαπτικό μηχάνημα

Πρόκειται για έναν 40χρονο ντόπιο, πατέρα δύο αγοριών, ο οποίος είχε μεταβεί στο σημείο ώστε να επιβλέπει τις εργασίες

ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 29 Σεπ 2025 | 20:33

Πατέρας 14χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού με κάλεσμα μέσω social media: Καμία εξέλιξη στην υπόθεση μετά από 1 χρόνο

"Εδώ και έναν χρόνο δεν έχουμε κάποια εξέλιξη, δεν υπάρχει κάτι νεότερο", δήλωσε ο πατέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού με κάλεσμα μέσω social media

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 29 Σεπ 2025 | 19:59

Μεταμόρφωση: Στο ίδιο κρητικό γλέντι που διασκέδαζε ο Μπισμπίκης έγινε η συμπλοκή 20 ατόμων με μαχαιριές

Λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη, στο ίδιο γλέντι σημειώθηκε η άγρια συμπλοκή μεταξύ 20 ατόμων, όπου μαχαιρώθηκαν 4 άτομα.

ΣΤΗΝ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ 29 Σεπ 2025 | 19:48

Κρήτη: "Με κορόιδευε που χώρισα και μου σάλεψε", είπε ο αδελφοκτόνος - Πυροβόλησε τον 71χρονο στο κεφάλι το 2019

Ο 54χρονος επέμεινε πως δεν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία εκ των προτέρων και ότι δεν πήγε με σκοπό να σκοτώσει

ΣΤΟ MEGA 29 Σεπ 2025 | 19:04

Αναμενόμενη εξέλιξη: Ο Νίκος Ευαγγελάτος μπήκε στο αγροτικό του Μπισμπίκη - Ποιος δημοσιογράφος το είχε προβλέψει [βίντεο]

Με τη βοήθεια των... φημισμένων γραφικών του και της τεχνητής νοημοσύνης, ο Νίκος Ευαγγελάτος μπήκε στο όχημα του Βασίλη Μπισμπίκη και έκατσε στη θέση του συνοδηγού

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 29 Σεπ 2025 | 18:58

Αυλώνας: Ντοκουμέντο με το κεφαλάκι του 2χρονου μετά το περιστατικό - "Ατυχές συμβάν" λέει ο ιδιοκτήτης του βρεφονηπιακού

"Δεν φεύγουν τα μαλλιά από το κεφάλι έτσι εύκολα, έχει τραβήξει με βία το παιδί" λέει η οικογένεια του παιδιού - "Έχει γίνει ένα μικρό λάθος, γιατί πήγαμε να κάνουμε καλό" υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του σταθμού

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ 29 Σεπ 2025 | 18:30

Μαρουσάκης: Νέο κύμα κακοκαιρίας με μεγαλύτερη διάρκεια από την Πέμπτη - Ερχονται βροχές, κρύο και τα πρώτα χιόνια

Απομακρύνεται το κύμα κακοκαιρίας που απασχόλησε τη χώρα τα τελευταία 24ωρα αλλά πλησιάζει ένα νέο από την Ιταλία από την Πέμπτη και για αρκετές ημέρες.

Η ΔΗΛΩΣΗ 29 Σεπ 2025 | 17:57

Αναβολή πήρε η δίκη του Βασίλη Μπισμπίκη: "Δεν εγκατέλειψα, δεν κρύφτηκα - Έχω ακούσει τόσα από χθες" [βίντεο]

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του δικαστηρίου μέχρι τις 8/10 όταν θα γίνει η δίκη - Τι δήλωσε μπροστά στις κάμερες

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ 29 Σεπ 2025 | 17:44

Βασίλης Μπισμπίκης: Ποιος θα πληρώσει τις ζημιές που προκάλεσε με το θηριώδες τζιπ

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αρνήθηκε την κατηγορία για εγκατάλειψη του σημείου του τροχαίου ατυχήματος.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 29 Σεπ 2025 | 17:39

Καϊλή: "Το αμάρτημα της Εύας", το βιβλίο της για το Qatargate - "Της είπαν να ομολογήσει και όλα θα τελειώσουν"

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε για την Εύα Καϊλή και το βιβλίο που εξέδωσε - "Το βιβλίο αναφέρει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι έχει χρηματιστεί"

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 29 Σεπ 2025 | 17:39

Ηράκλειο: Σοβαρά προβλήματα από τη νεροποντή - Αίτημα να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του Δήμου Μινώα Πεδιάδος

Το αίτημα ακολούθησε των πλημμυρικών φαινομένων που σημειώθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 29 Σεπτεμβρίου 2025, όπου εκδηλώθηκε δυνατή νεροποντή.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ 29 Σεπ 2025 | 17:04

Βασίλης Μπισμπίκης: "Κυκλοφορούσε χωρίς πίσω πινακίδα, πρόσφατα πήρε κλήση για κίνηση σε αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας"

Ο ίδιος ο ηθοποιός ανέφερε σχετικά με το συμβάν ότι δεν εγκατέλειψε το σημείο

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 29 Σεπ 2025 | 16:57

Τζένη Μπαλατσινού: Οργισμένη ανάρτηση για τον εκδότη, Γιάννη Κουρτάκη και το πόθεν έσχες της - Τον κατηγορεί για "λάσπη"

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες, η Τζένη Μπαλατσινού κατηγορεί τα "Παραπολιτικά" και τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη για παραποίηση των περιουσιακών στοιχείων της

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ 29 Σεπ 2025 | 16:31

Βασίλης Μπισμπίκης: "Άνθρωπος είναι και αυτός, τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά', λέει η θεία του για το τροχαίο

Η θεία του Βασίλη Μπισμπίκη μιλάει για το τροχαίο στη Φιλοθέη και για τον χαρακτήρα του ηθοποιού.

«ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ» 29 Σεπ 2025 | 16:26

Μαίρη Χρονοπούλου: Στο ανθρωποκτονιών η υπόθεσή της - Εξετάζονται τα αίτια του θανάτου της

"Δεν ήταν ατύχημα, ήταν εγκληματική ενέργεια" υποστηρίζει ο δικηγόρος και στενός φίλος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης

ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ 29 Σεπ 2025 | 16:26

Αλέξης Τσίπρας: Το Πόθεν Έσχες του πρώην πρωθυπουργού - Τα εισοδήματα από βραβεία και το ινστιτούτο με το όνομά του

Τα στοιχεία της δήλωσης περιουσιακής κατάστασης του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ 29 Σεπ 2025 | 15:09

Εκταφή οστών θυμάτων των Τεμπών: Μπορεί μια νέα τοξικολογική να απαντήσει για το "ξυλόλιο" και την πυρόσφαιρα;

Το αίτημα των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, αποσκοπεί στο να ερευνηθεί η αιτία του θανάτου των θυμάτων

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 29 Σεπ 2025 | 15:07

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με λαθραία ποτά και παράνομα φυτοπροστατευτικά προϊόντα - Ζημία 150.000 ετησίως για το Δημόσιο

Η ζημία που προκλήθηκε στο Δημόσιο υπερβαίνει ετησίως τις 150.000 ευρώ, από μη απόδοση φόρων, δασμών και λοιπών επιβαρύνσεων -

ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ 29 Σεπ 2025 | 14:15
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Σεπ 2025 | 13:27

Βίντεο ντοκουμέντο: Αυτοκίνητο παρασύρει 40χρονη στη Θεσσαλονίκη - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μία 40χρονη στη Θεσσαλονίκη, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο χθες Κυριακή.

ΔΩΡΙΔΑ 29 Σεπ 2025 | 13:14

Εντυπωσιακές αλλά και ανησυχητικές εικόνες: Αναδύθηκε ακόμα περισσότερο το βυθισμένο χωριό Κάλλιο στη λίμνη του Μόρνου

Ολοένα και περισσότερο αποκαλύπτεται το βυθισμένο χωριό Κάλλιο στη Δωρίδα, καθώς τα νερά της τεχνητής λίμνης του Μόρνου υποχωρούν με ανησυχητική ταχύτητα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 29 Σεπ 2025 | 13:10

Προειδοποίηση Κολυδά: Στις 6 Οκτωβρίου θα σταματήσουν οι βροχές - Πολύ νερό την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή

Άστατος θα είναι καιρός τις επόμενες ημέρες, με βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας σε επίπεδα λίγο χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή.

29 Σεπ 2025 | 12:47

17o Greece Race for the Cure® - "60.000 και συνεχίζουμε"

Περισσότεροι από 60.000 άνδρες, γυναίκες και παιδιά συμμετείχαν δυναμικά από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πλημμυρίζοντας τους δρόμους της Αθήνας

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 29 Σεπ 2025 | 12:31

Στα χέρια του Χατζηδάκη το δύσκολο σταυρόλεξο των πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ στους αγρότες- Οι απειλές της Κομισιόν

Η Κομισιόν απαιτεί οι αλλαγές το σύστημα ελέγχου και πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ να ισχύσουν άμεσα, αλλιώς αναστέλλει τις πληρωμές.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ 29 Σεπ 2025 | 12:28

Με χειροπέδες στην Ευελπίδων ο Βασίλης Μπισμπίκης - "Μου έφυγε το τιμόνι και προκάλεσα ζημιά, τηλεφώνησα στο τμήμα"

Την πόρτα της Ευελπίδων με χειροπέδες, πέρασε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ 29 Σεπ 2025 | 12:16

Το σκίτσο του Αρκά για τα "πτωμοφάγα όρνεα" που προκάλεσε αντιδράσεις

Ενα σκίτσο το οποίο συνόδευσε με μία φράση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, δημοσίευσε ο Αρκάς.

ΨΗΦΙΣΜΑ 29 Σεπ 2025 | 12:10

Όχι σε πλευρικά διόδια στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου - Η Ενωση Δήμων Αττικής στηρίζει τους Δήμους Κηφισιάς και Διονύσου

Οι Δήμοι Κηφισιάς και Διονύσου απορρίπτουν ρητά την ιδέα να κατεδαφιστεί η γέφυρα Βαρυμπόμπης και να δημιουργηθούν πλευρικά διόδια

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 29 Σεπ 2025 | 11:46

Ενα βήμα πιο κοντά στη δίκη των Τεμπών - Πράσινο φως από την Πρόεδρο Εφετών στην εισαγγελική πρόταση

Τον δρόμο για το ακροατήριο παίρνει η υπόθεση των Τεμπών. Η Πρόεδρος Εφετών έδωσε σύμφωνη γνώμη επί της εισαγγελικής πρότασης για παραπομπή σε δίκη 36 κατηγορουμένων.

ΑΓΝΟΕΙΤΟ 29 Σεπ 2025 | 11:41

Τραγωδία στην Ανδρο: Νεκρός εντοπίστηκε 54χρονος υποβρύχιος αλιέας

Η σορός μεταφέρεται με πλωτό σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι του Γαυρίου, όπου θα παραδοθεί στις αρμόδιες Αρχές για τις περαιτέρω διαδικασίες.

29 Σεπ 2025 | 11:09

Ρόδος: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο με λεία 500.000 ευρώ - Ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη

Δύο άγνωστοι άνδρες εισέβαλλαν σε κοσμηματοπωλείο, ξυλοκόπησαν άγρια τον 58χρονο ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν μεγάλη ποσότητα χρυσών κοσμημάτων.

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 29 Σεπ 2025 | 11:08

Τροχαίο με παράσυρση στο Λασίθι: 5χρονο νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ

Ένα πεντάχρονο παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο την Κυριακή στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 29 Σεπ 2025 | 10:50

Μικρούτσικος για Μπισμπίκη: Ο Βασίλης πίνει πολύ - Λέει "φέρε 2 μπουκάλια ουίσκι" να κάνουμε συνέντευξη

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να τοποθετηθεί για όσα έγιναν με το τροχαίο του Β. Μπισμπίκη, με τα λόγια του να προκαλούν την αντίδραση της Φαίης Σκορδά.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ 29 Σεπ 2025 | 10:09

Βίντεο με τον Μπισμπίκη στο κρητικό γλέντι: Τράκαρε 3 ΙΧ στη Φιλοθέη και μετά πήγε για συνέντευξη στη Ν. Γερμανού

Σε κρητικό γλέντι βρισκόταν ο Βασίλης Μπισμπίκης λίγο πριν το σοκαριστικό τροχαίο που προκάλεσε στη Φιλοθέη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εγκατέλειψε το φορτηγάκι του κι έφυγε πεζός.

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΔΗΜΟΓΛΙΔΟΥ 29 Σεπ 2025 | 10:07

Ο Μπισμπίκης έμαθε από την αστυνομία ότι αναζητείται για το τροχαίο - Αντιμέτωπος με ποινή έως και 3 έτη φυλάκισης

Για το πώς εξελίχθηκε το περιστατικό που οδήγησε τελικά στη σύλληψη του γνωστού ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη, ενημέρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, κ. Δημογλίδου.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 29 Σεπ 2025 | 09:57

Τραγωδία στη Σκόπελο: Νεκρός σε τροχαίο 20χρονος που εργαζόταν σεζόν στο νησί

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο ύψους του Σταφύλου όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του σε στροφή.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 29 Σεπ 2025 | 09:10

Αυτό το ελληνικό νησί στα 11 "κρυφά διαμάντια" της Ευρώπης για υπαίθριες δραστηριότητες​

Τη στροφή του διεθνούς τουρισμού σε αυθεντικούς προορισμούς χωρίς μαζικότητα αναδεικνύει η πρόσφατη έρευνα του διεθνούς ιστοτόπου, Travel and Tour World.

ΑΠΕΡΓΙΑ 29 Σεπ 2025 | 08:40

Απεργία 1η Οκτωβρίου: Παραλύει η χώρα την Τετάρτη - Τι ισχύει για λεωφορεία, μετρό, ταξί και τρένα

Ρολά κατεβάζει η χώρα την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου, μετά την απόφαση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ να προχωρήσουν σε 24ωρη πανελλαδική απεργία ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Σεπ 2025 | 08:30

Θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Λάρισα - ΙΧ συγκρούστηκε με φορτηγό, νεκρός 45χρονος

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με σφοδρότητα με ένα φορτηγό, κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες.

29 Σεπ 2025 | 08:18

Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στο "Ελ. Βενιζέλος": Μεγάλες ουρές και έως 2 ώρες αναμονή - Ποιες πτήσεις επηρεάζονται

Οι καθυστερήσεις στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 29 Σεπ 2025 | 08:04

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σε καφετέρια στην Καλλιθέα - Μεγάλες υλικές ζημιές

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σε καφετέρια στην Καλλιθέα λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας επί της λεωφόρου Θησέως.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 29 Σεπ 2025 | 07:36

Τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: Ένας νεκρός σε τροχαίο - Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, έπεσε σε χαντάκι στο Πόρτο Ράφτη.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ 29 Σεπ 2025 | 07:30

"Είμαστε από τη ΔΕΗ, θα εκραγεί το κτίριο" - Πώς επιτήδειοι εξαπατούν ηλικιωμένους και τους αρπάζουν χρήματα

Επιτήδειοι, άλλες φορές μέσω τηλεφώνου και άλλες και με φυσική παρουσία, επιχειρούν με ευφάνταστους τρόπους να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά, βάζοντας στο στόχαστρο συνήθως ηλικιωμένα άτομα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 29 Σεπ 2025 | 07:12

Ξάνθη: Βαρήκοος και με σκλήρυνση κατά πλάκας ο 40χρονος ομογενής - Αστυνομικός τον ξυλοφόρτωσε και τον πέταξε σε χωράφι

Ο συνοριοφύλακας εκτός υπηρεσίας, σταμάτησε τον άτυχο άνδρα, νομίζοντας ότι ήταν παράνομος μετανάστης - Συγκλονίζει η μαρτυρία του 40χρονου θύματος.

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 29 Σεπ 2025 | 07:04

Στον εισαγγελέα σήμερα ο Μπισμπίκης: Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για το τροχαίο στη Φιλοθέη - Τι προβλέπει ο νέος ΚΟΚ

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγείται σήμερα, Δευτέρα, ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, όπου θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα - Σοβαρές ζημιές σε 10 οχήματα.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ 29 Σεπ 2025 | 06:01

Αστατος ο καιρός: Με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας ξεκινά η εβδομάδα - Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τη Δευτέρα

ΔΕΙΤΕ 29 Σεπ 2025 | 06:00
ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ 28 Σεπ 2025 | 23:19

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Βασίλης Μπισμπίκης τη Δευτέρα - Τι προβλέπει ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας για την εγκατάλειψη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης παρουσιάστηκε στην Τροχαία Κηφισιάς και συνελήφθη για τροχαίο στη Φιλοθέη

ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28 Σεπ 2025 | 22:53

Ίλιον: Οδηγός λεωφορείου πιάστηκε στα χέρια με 16χρονο επιβάτη - Ο ανηλικος του έριξε γροθιά και του έσπασε το δόντι βίντεο]

Ο ανήλικος και ο οδηγός συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και αλληλομηνύθηκαν

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 28 Σεπ 2025 | 22:29

Πάνος Ρούτσι: "Για κάθε παιδί που έχασε τη ζωή του - Θα φτάσω μέχρι τέλους" - Χιλιάδες κόσμου στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης τους απεργού πείνας Πάνου Ρούτσι

ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ 28 Σεπ 2025 | 21:36

Ζάκυνθος: Ακυρώσεις πτήσεων λόγω χαμηλής ορατότητας

Περίπου 20 πτήσεις ματαιώθηκαν στη Ζάκυνθο εξαιτίας της κακοκαιρίας

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 28 Σεπ 2025 | 21:16

Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα 150 μέτρων - Νεκρός ένας επιβάτης - Μέσω "112" ειδοποίησε ο οδηγός για το τροχαίο

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στον δρόμο Ροβιές – Όσιος Δαυίδ στην Εύβοια, με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει στη χαράδρα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 28 Σεπ 2025 | 20:57

Κλειστή η λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας λόγω συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι [βίντεο]

Η ΕΛ.ΑΣ. έκλεισε την κυκλοφορία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, λόγω συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ 28 Σεπ 2025 | 20:45

Κεφαλονιά: Απίστευτο αδιαχώρητο λόγω κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο - Ακυρώθηκαν πτήσεις [εικόνες]

Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς από την ακύρωση πτήσεων

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ 28 Σεπ 2025 | 19:56

Κρήτη: Παραδόθηκαν πατέρας και γιος για την αιματηρή επίθεση σε δύο αδέλφια στη Μεσαρά

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να τραυμάτισαν με μαχαίρια δύο νεαρούς, με αφορμή χρόνιες κτηματικές διαφορές

14Η ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 28 Σεπ 2025 | 19:23
ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ 28 Σεπ 2025 | 18:41

Ξάνθη: "Έχω πάθει σοκ, προσπαθώ να συνέλθω" - Συγκλονίζει ο 40χρονος ομογενής που τον απήγαγε αστυνομικός

Το θύμα είναι διπλής υπηκοότητας (ελληνικής και γερμανικής) και μάλιστα πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ 28 Σεπ 2025 | 18:39

Τραγωδία στο Γαλαξίδι: Δύο νεκροί μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων

Αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Ιτέα εξετράπη λόγω ολισθηρού δρόμου, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα.

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 28 Σεπ 2025 | 17:36

Βοιωτία: "Με πήρε τηλέφωνο και έκλαιγε… Μου είπε θα αυτοκτονήσω" - Τι περιγράφει ο μάρτυρας "κλειδί" για την 62χρονη

Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας περιέγραψε πως δέχθηκε μεγάλη πίεση για να χρησιμοποιήσει η 62χρονη τη θεία του ως μητέρα της.

28 Σεπ 2025 | 16:47

Ξάνθη: Με σκλήρυνση κατά πλάκας και προβλήματα ακοής ο 40χρονος που δέχτηκε επίθεση από αστυνομικό

Το θύμα, ομογενής που ζει στη Γερμανία, είχε επιστρέψει στην Ξάνθη για να επισκεφθεί τους γονείς του.