Ατελείωτο μποτιλιάρισμα επικρατεί στους δρόμους της Αττικής το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης 8/4.
Η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα κορυφώνεται, ενώ τα ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι έχουν βγάλει τους Αθηναίους στους δρόμους.
Στο "κόκκινο" βρίσκεται για ακόμη μία ημέρα ο Κηφισός, με έντονα προβλήματα στο ρεύμα προς Λαμία από τον Πειραιά έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ δυσχέρειες καταγράφονται και στο ρεύμα προς Πειραιά, από τα Σεπόλια μέχρι την περιοχή του Ρέντη.
Μποτιλιάρισμα και στη Λεωφόρο Αθηνών από το Παλατάκι μέχρι και τον Σκαραμαγκά, όπως και στη Λεωφόρο Σχιστού στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά από το ύψος του νεκροταφείου.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Αθήνα από τη Γλυφάδα έως τον Άλιμο και από τον Φλοίσβο έως την έξοδο για τον Κηφισό.
Προβλήματα υπάρχουν και στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, όπως και σε τμήματα της Κηφισίας, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αττική Οδό από τον Γέρακα έως και την έξοδο της Αθηνών - Λαμίας.
Δείτε live την κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
