Απολογείται ο δολοφόνος της βιολόγου - έρευνα για άλλες δύο επιθέσεις

Εν τω μεταξύ, οι αρχές στην Κρήτη έχουν καταγγελίες από γυναίκες οι οποίες φαίνεται να έπεσαν θύματα αντίστοιχων επιθέσεων από τον 27χρονο.

apologeitai-o-dolofonos-tis-biologou---ereuna-gia-alles-duo-epitheseis
SHARE THIS
0
SHARES

Σήμερα Παρασκευή το πρωί ο 27χρονος κατ' ομολογία δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο Χανίων για να απολογηθεί. 

Ο αγρότης και πατέρας δύο παιδιών Γιάννης Παρασκάκης οδηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη στον εισαγγελέα αλλά παραιτήθηκε ο δικηγόρος του, οπότε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για ν’ απολογηθεί.

Το δικαστήριο του όρισε νέο δικηγόρο προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία.

Εν τω μεταξύ, οι αρχές στην Κρήτη έχουν καταγγελίες από γυναίκες οι οποίες φαίνεται να έπεσαν θύματα αντίστοιχων επιθέσεων από τον 27χρονο. Ανάμεσα σε αυτές είναι μία Πολωνή η οποία, σύμφωνα με το Cretapost.gr, έχει αναγνωρίσει το άσπρο αυτοκίνητο του δράστη, με το οποίο τη χτύπησε πριν περίπου δύο μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 27χρονος λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της βιολόγου έφυγε από τη σπηλιά και πήγε σ’ ένα κοντινό νεκροταφείο προκειμένου να σβήσει τα ενοχοποιητικά ίχνη από το αυτοκίνητό του.

Άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και το έπλυνε εξονυχιστικά από αίματα και άλλα στοιχεία που θα φανέρωναν πως εκεί μέσα είχε τοποθετήσει το σώμα της 60χρονης Αμερικανίδας.

 

Πηγή: Cretapost.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook